Anmeldelser av Hotel Colosseum

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Colosseum

Les personlige anmeldelser av Hotel Colosseum som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Colosseum. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Godt hotell

Hotellet ligger i en rolig sidegate, praktisk talt uten trafikk, men ikke mer enn 10 minutters gange fra Termini. Hvis du liker det, er det faktisk mulig å gå til de fleste av Romas severdigheter innen 1/2 time. Rommene er ganske små, samt badene og det kan kreve litt akrobatikk å komme inn og ut av dusjkabinen. Jeg var heldig å få et rom med en stor terrasse, og det var bare fint.
Takterrassen er også et stort pluss. Den er åpen 24 timer i døgnet, baren serveres kun om kvelden, prisene på takbaren er i overkant. Rengjøringen er grei og personalet var generelt svært hjelpsomme og ikke minst, snakket og forstod engelsk. Hotellets WiFi fungerer for allmenn bruk, men er ikke super raskt.
Frokosten. Vel, den er slik at du kan spise litt, men absolutt ingen variasjon. De samme 3 typer pålegg, samme sandkake, samme brød (som i tillegg minnet meg om Hatting miniflüte) samme frokostprodukter. Etter 14 dager ble det litt monotont. Men det er mange restauranter i nabolaget som serverer det vi nordmenn vil betegne som en skikkelig frokost.
Alt i alt er jeg helt fornøyd og ville ikke nøle med å bruke hotellet på nytt.

Roma som feriedestinasjon

Kjøp en bussbillett, det er billig og gjelder for all offentlig transport i Roma og du kan kjøre til det antikke Ostia med den.

Hotel Colosseum
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Hotel Colosseum
Dobbeltrom
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode August 2017
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Koselig hotell

Takk for hjelpen, med hotell og fly og referanser til gode restaurents. Hotellet ligger veldig sentralt, men i en rolig gate. Det er gode restauranter i nærheten og det er et virkelig god utgangspunkt for lokaliteten, hvis du ikke er kjent i byen. Mange takk for hjelpen, vi vil gjerne benytte oss av dere igjen når turen går til Roma.

Roma som feriedestinasjon

Hotel Colosseum
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Hotel Colosseum
Dobbeltrom
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode April 2017
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

search map