Hotell i Roma

Hotel Colosseum

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Idet dere trer inn døren på Hotel Colosseum er det som om å ta et skritt inn i en annen tidsalder. Innredningen er pompøs og møblene kunne like så godt vært plassert i en gammel middelalderborg i fjellene - noe som gir en helt spesiell stemning.

Utforsk det sentrale lokalområdet

Hotellet ligger i det gamle og autentiske Monti-kvarteret midt i Romas antikke sentrum, i en stille gate mellom Santa Maria Maggiore-kirken og Colosseum. Monti, som opprinnelig var et oversett arbeiderstrøk, har i løpet av de siste årene blitt en av de mest populære bydelene i Roma og byr på et hav av gode restauranter. Det er mange hyggelige små piazzaer der dere kan nyte kveldslivet, eller dere kan unne dere en kjølig kveldsdrink hjemme på hotellets takterrasse der utsikten over Romas opplyste tak virkelig er uforglemmelig.

Besøk de nærmeste attraksjonene

Siden dere befinner dere midt i Roma er det kort avstand til alt, og innenfor en radius på 10 minutters gange finner dere berømte severdigheter som Forum Romanum, Colosseum, kirken San Pietro in Vincoli med Michelangelos berømte Moses-statue, den underjordiske kirken San Clemente, Neros gylne hus og Romas operahus.

Offentlig transport

Hvis dere bruk for å reise lengre eller la beina hvile litt stopper det mange offentlige busser langs den nærliggende gaten Via Cavour, der dere også finner metrostasjonen Cavour. Det er også knappe 10 minutter å gå til sentralbanestasjonen Stazione Termini der det går tog til hele Italia, bl.a. kan storbyene Napoli og Firenze når på ca. 1 time med lyntog, så det er fullt mulig å stå på Forum i den antikke byen Pompeii i løpet av bare et par timer.

Benytt dere av fasilitetene

Hotel Colosseum har en liten resepsjon og flere fellesstuer, bar og frokostrestaurant - for ikke å glemme den fantastiske takterrassen. De 50 rommene er svært forskjellige i størrelsen, men alle er pent innredet med satelitt-tv, telefon, internett, safe, aircondition og eget bad med hårføner.

Les om rommene på Hotel Colosseum

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map