Hotell i Roma

Hotel Colosseum

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Idet dere trer inn døren på Hotel Colosseum er det som om å ta et skritt inn i en annen tidsalder. Innredningen er pompøs og møblene kunne like så godt vært plassert i en gammel middelalderborg i fjellene - noe som gir en helt spesiell stemning.

Utforsk det sentrale lokalområdet

Hotellet ligger i det gamle og autentiske Monti-kvarteret midt i Romas antikke sentrum, i en stille gate mellom Santa Maria Maggiore-kirken og Colosseum. Monti, som opprinnelig var et oversett arbeiderstrøk, har i løpet av de siste årene blitt en av de mest populære bydelene i Roma og byr på et hav av gode restauranter. Det er mange hyggelige små piazzaer der dere kan nyte kveldslivet, eller dere kan unne dere en kjølig kveldsdrink hjemme på hotellets takterrasse der utsikten over Romas opplyste tak virkelig er uforglemmelig.

Besøk de nærmeste attraksjonene

Siden dere befinner dere midt i Roma er det kort avstand til alt, og innenfor en radius på 10 minutters gange finner dere berømte severdigheter som Forum Romanum, Colosseum, kirken San Pietro in Vincoli med Michelangelos berømte Moses-statue, den underjordiske kirken San Clemente, Neros gylne hus og Romas operahus.

Offentlig transport

Hvis dere bruk for å reise lengre eller la beina hvile litt stopper det mange offentlige busser langs den nærliggende gaten Via Cavour, der dere også finner metrostasjonen Cavour. Det er også knappe 10 minutter å gå til sentralbanestasjonen Stazione Termini der det går tog til hele Italia, bl.a. kan storbyene Napoli og Firenze når på ca. 1 time med lyntog, så det er fullt mulig å stå på Forum i den antikke byen Pompeii i løpet av bare et par timer.

Benytt dere av fasilitetene

Hotel Colosseum har en liten resepsjon og flere fellesstuer, bar og frokostrestaurant - for ikke å glemme den fantastiske takterrassen. De 50 rommene er svært forskjellige i størrelsen, men alle er pent innredet med satelitt-tv, telefon, internett, safe, aircondition og eget bad med hårføner.

Les om rommene på Hotel Colosseum

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Colosseum

Les personlige anmeldelser av Hotel Colosseum som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Colosseum. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Colosseum

Godt hotell

Hotellet ligger i en rolig sidegate, praktisk talt uten trafikk, men ikke mer enn 10 minutters gange fra Termini. Hvis du liker det, er det faktisk mulig å gå til de fleste av Romas severdigheter innen 1/2 time. Rommene er ganske små, samt badene og det kan kreve litt akrobatikk å komme inn og ut av dusjkabinen. Jeg var heldig å få et rom med en stor terrasse, og det var bare fint.
Takterrassen er også et stort pluss. Den er åpen 24 timer i døgnet, baren serveres kun om kvelden, prisene på takbaren er i overkant. Rengjøringen er grei og personalet var generelt svært hjelpsomme og ikke minst, snakket og forstod engelsk. Hotellets WiFi fungerer for allmenn bruk, men er ikke super raskt.
Frokosten. Vel, den er slik at du kan spise litt, men absolutt ingen variasjon. De samme 3 typer pålegg, samme sandkake, samme brød (som i tillegg minnet meg om Hatting miniflüte) samme frokostprodukter. Etter 14 dager ble det litt monotont. Men det er mange restauranter i nabolaget som serverer det vi nordmenn vil betegne som en skikkelig frokost.
Alt i alt er jeg helt fornøyd og ville ikke nøle med å bruke hotellet på nytt.

Les mer

Koselig hotell

Takk for hjelpen, med hotell og fly og referanser til gode restaurents. Hotellet ligger veldig sentralt, men i en rolig gate. Det er gode restauranter i nærheten og det er et virkelig god utgangspunkt for lokaliteten, hvis du ikke er kjent i byen. Mange takk for hjelpen, vi vil gjerne benytte oss av dere igjen når turen går til Roma.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Colosseum

Les mer

OK hotell med bra beliggenhet

Hotellet er stille, men likevel nær de fleste steder. Hyggelig personale.

Les mer
 
search map