Hotell i Roma

iH Hotels Roma Cicerone

 
iH Hotels Roma Cicerone er ikke tilgjengelig for øyeblikket
iH Hotels Roma Cicerone er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Firestjerneres iH Hotels Roma Cicerone har vært en favoritt på det nordiske markedet i mange år. Det er et populært hotell blant forretningsreisende pga. beliggenheten og de mange fasiliteter, men "vanlige" turister setter naturligvis også pris på den gode servicen.

Med gangavstand til det meste

Prati er Romas juridiske sentrum og iH Hotels Roma Cicerone ligger rett ved det store Justishuset. Det tar ca. 10 minutter å gå til Piazza del Popolo og Engelsborgen, mens metrostasjonen Lepanto nås på knappe 5 minutter. Peterskirken og Piazza Navona er ca. et kvarter unna, mens en av Romas mest populære handlegater ligger kun et steinkast fra hotellet. Her finner du mange små spesialbutikker og et innendørs matmarked, der du kan gjøre innkjøpene dine sammen med de lokale husmødrene.

Gode fasiliteter og service

iH Hotels Roma Cicerone har en stor resepsjon, lobby, bar, restaurant, konferansemuligheter og parkering. De 300 rommene er inndelt i forskjellige kategorier, men er alle pent innredet med telefon, satelitt-tv, minibar, safe, internett, aircondition, strykejern/-brett og bad med hårføner.

Les om rommene på iH Hotels Roma Cicerone

 
 

Gjesteanmeldelser av iH Hotels Roma Cicerone

Les personlige anmeldelser av iH Hotels Roma Cicerone som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av iH Hotels Roma Cicerone. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Ok hotell med ok beliggenhet

Frokost var ikke inkludert i prisen, men det er frokoststeder i nærheten. Verdiløst Wi-Fi hvis man vil jobbe på reisen eller reiser med barn/tenåringer. Det drar ned på vurderingen.
Ellers bra rom som vi fikk med to rom tilknyttet hverandre, praktisk med to bad når reiser med tenåringsbarn.
Ok beliggenhet mellom alle severdigheter, men det er mulig å finne mer sentrale steder enn dette.

Les mer
 
search map