Hotell i Roma

Hotel Cicerone

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Firestjerneres Hotel Cicerone har vært en favoritt på det nordiske markedet i mange år. Det er et populært hotell blant forretningsreisende pga. beliggenheten og de mange fasiliteter, men "vanlige" turister setter naturligvis også pris på den gode servicen.

Med gangavstand til det meste

Prati er Romas juridiske sentrum og Hotel Cicerone ligger rett ved det store Justishuset. Det tar ca. 10 minutter å gå til Piazza del Popolo og Engelsborgen, mens metrostasjonen Lepanto nås på knappe 5 minutter. Peterskirken og Piazza Navona er ca. et kvarter unna, mens en av Romas mest populære handlegater ligger kun et steinkast fra hotellet. Her finner du mange små spesialbutikker og et innendørs matmarked, der du kan gjøre innkjøpene dine sammen med de lokale husmødrene.

Gode fasiliteter og service

Hotel Cicerone har en stor resepsjon, lobby, bar, restaurant, konferansemuligheter og parkering. De 300 rommene er inndelt i forskjellige kategorier, men er alle pent innredet med telefon, satelitt-tv, minibar, safe, internett, aircondition, strykejern/-brett og bad med hårføner.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Arcangelo

Roma, Lazio

Hotel Regno

Roma, Lazio

Hotel Trevi

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map