Hotell i Roma

Hotel Centro Cavour

<p>Det er på denne kaféen du kan kjøpe frokost gjennom hotellet</p>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette hyggelige hotellet ligger i Romas historiske sentrum på Via Cavour, ca. 5 minutters gange fra Forum Romanum og Colosseum. Det er en helt spesiell opplevelse å gå en tur rundt i det hyggelige strøket om kvelden, og plutselig få øye på et opplyst Colosseum ved enden av gaten. Rett bak hotellet finner du det spennende gamle arbeiderstrøket Monti, som er et av Romas eldste. I mange år var det ukjent for de fleste turistene, men i dag har det utviklet seg til Romas nye latinerkvarter der du finner et spennende utvalg av både kaféer og gode restauranter, men det er fortsatt også et område der de lokale romerne ynder å bo og der du fortsatt finner mange håndverkere som har deres små, arbeidende verksteder i de hyggelige gatene.

Sentral beliggenhet og god offentlig transport

På grunn av den sentrale beliggenheten kan du gå til de fleste av Romas mange attraksjoner, men hvis du blir sliten i beina ligger nærmeste metrostasjon (Cavour) kun et steinkast fra hotellet. Det kan også være greit å vite hvis du skal reise litt lenger. Det er også en del offentlige busser på Via Cavour, og ankommer du med tog til sentralbanestasjonen Stazione Termini er det kun et enkelt stopp med metroen før du er fremme på hotellet.

Les mer om Hotel Centro Cavour

Fra studenthotell til et av Romas beste 2-stjerners hoteller

Hotel Centro Cavour het opprinnelig Hotel Adas, og hvis du har vært i Roma med skolen er det ikke utenkelig at du har bodd akkurat her. I løpet av årene har nemlig hotellet blitt omdannet fra et billig studentlosji til et av de beste 2-stjerners hotellene i Roma med en standard på rommene som langt overgår kravene til kategorien. Den sentrale beliggenheten gjør at du må regne med en viss trafikkstøy, selv om eierne har gjort deres beste for å finne de mest lydisolerende vinduene.

God, men begrenset service

Resepsjonen er døgnåpen og ligger i 3. etasje med heis, og det er også her du finner halvparten av de totalt 17 rommene, mens resten ligger et par etasjer lenger oppe. Resten av eiendommen består av private leiligheter, så her bor du bokstavelig talt vegg i vegg med de lokale romerne. I resepsjonsområdet finner du også en automat med drikkevarer og en kaffemaskin. På grunn av sin beskjedne størrelse har ikke hotellet mulighet for å servere frokost, men de tilbyr at du kan kjøpe dagens første måltid til en rimelig pris på en nærliggende kafé.

Pene og komfortable rom

Rommene er romslige og pent innredet - alle har gjennomgått en renovering de siste årene. Omtrent halvparten vender ut mot Via Cavour, og den andre halvdelen inn mot gården og Monti-kvarteret. Flere av rommene i 7. etasje har en liten balkong, men det kan ikke garanteres. Alle rommene har skrivebord, minibar, telefon, satellitt-tv, aircondition og privat bad med dusj, hårføner og toalett.

Les om rommene på Hotel Centro Cavour

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map