Hotell i Roma

Hotel Cecil

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Cecil er et tradisjonsrikt middelklasse-hotell med en familiær og avslappende stemning. Hotellet ligger i en mindre gate bare et par minutters gange fra velkjente severdigheter som bl.a. Spansketrappen og Trevifontenen, og de populære handlegatene Via Veneto og Via Condotti befinner seg også i hotellets nærområde.

Benytt dere av fasilitetene

På Hotel Cecil finner dere en døgnåpen resepsjon med imøtekommende personale, lesekrok med internettilgang, vaskeservice, bar og frokostsal (buffet) - for ikke å glemme den store, fine takterrassen med panoramisk utsikt over Romas tak. Nærmeste metrostasjon er Barberini som også bare er en kjapp spasertur unna hotellet.

Rommene

De 41 rommene er enkle og har fått en fin innredning med all slags komfort. Alle rommene er lydisolerte og utstyrte med telefon, tv, Wi-Fi, safe, aircondition og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Vennligst bemerk at hotellet ikke kan tilby barnsenger noe som betyr at familier med spedbarn (0-2 år) bør ta med egen reiseseng eller ha barnet sovende i foreldrenes seng.

Les om rommene på Hotel Cecil

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Cecil

Les personlige anmeldelser av Hotel Cecil som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Cecil. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Cecil

Bedømmelse av Hotel Cecil

Les mer

OK

Personalet var hjelpsomme. Sengen var for harde for meg, men jeg fikk bytte til et rom med en eldre, mer ned lagt madrass og det hjalp litt. Rommet var mindre, men det var viktigere å kunne sove.

Les mer

Jeg ønsket et hotell i nærheten av jernbanestasjonen, men jeg kan ikke si at dette hotellet var nært

Les mer
 
search map