Hotell i Roma

Hotel Barocco

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

En perfekt beliggenhet

Hotel Barocco ligger i hjertet av det historiske Roma, bare 40 meter fra t-banestasjonen Barberini, med utsikt til Piazza Barberini. Navnet er uten tvil inspirert av barokkens master Bernini, som er mesteren av den ikoniske fontenen på torget med samme navn. Hvis du ønsker å utforske Roma til fots er Hotel Barocco et perfekt utgangspunkt. Blant annet ligger den Spanske trappe, Trevifontenen, Piazza Navona og Pantheon ikke mer enn ca. 10 min gange unna, mens du må beregne ca. ½ time hvis du vil gå til Vatikanet eller Colosseum. Colosseum kan nås i løpet av få minutter med T-banen.

Et raffinert hotell

Hotel Barocco kan best beskrives som et raffinert hotell med en varm og intim atmosfære og en veldig god service. Når du ankommer hotellet, vil du bli møtt av en varm velkomst i den lille resepsjonen. Serviceinnstilte medarbeidere vil prøve å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig. De er selvfølgelig også tilgjengelig hvis du ønsker å bestille en utflikt, en overføring eller for å bestille et bord på en av de mange gode restaurantene.

Les mer om Hotel Barocco

Fire strålende soler

Under mottakelsen er det en liten stue og en liten bar som er åpen fra kl. fire på ettermiddagen. Hotellet har også en elegant og en intim frokostrestaurant med et fint utvalg i den lille buffeten. Det er gratis wi-fi på hele hotellet, hvis du kommer med bil kan personalet hjelpe med parkering for en avgift på ca. 35 euro pr. natt. Hotel Barocco har offisielt fire stjerner. Selv om det verken er basseng eller spa, er vi på In-Italia ikke i tvil om at servicen og standarden garanterer til fire strålende soler.

Klassiske og komfortable rom

Hotel Barocci tilbyr totalt 37 elegante rom i klassisk stil med utsikt til bylivet. Innredningen er felles for alle rom, men størrelsen varierer. Alle rommene er lydisolerte og har klimaanlegg, minibar, safe, satellitt-TV, telefon, wi-fi og et marmorbad med dusj, toalett og hårføner.

Les om rommene på Hotel Barocco

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map