Hotell i Roma

Hotel Artorius

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det fine Monti området

I en av Romas trange og brosteinsbelagte gatene i midten av den gamle arbeiderklassebydelen Monti, ligger det lille Hotel Artorius. Mesteparten av området, som ligger mellom Via Nazionale og Via Cavour, er stille og fredelig, men i de senere årene har utviklet seg til å bli en av de mest fasjonable i Roma. Like bak Colosseum finner du mange små spennende og kreative butikker som selger vintage klær, kunst, håndverk og atelierer gjemt i de trange smugene.

I nærheten av byens severdigheter

Hotellet ligger bare en kort spasertur til Forum Romanum og Colosseum, og de fleste av byens attraksjoner kan nås på 20-25 minutter. Området har et meget godt utvalg av både kaféer og restauranter, som også betyr at enkelte gater kan være ganske livlig i kveldstimene. Ikke la deg lure av de 2 stjernene, som er den offisielle bedømmelsen pav Hotel Artorius, for komforten er verdt minst 3 stjerner og det kan være mange grunner til at man velger å opprettholde den lave klassifisering.

Familiær gjestfrihet

Det lille hotellet Artorius ligger i et gammelt palass fra det 19. århundre og utstråler varme og gjestfrihet. Artorius har vært i familien i generasjoner og det merker du tydelig når du bor her. Hotellet er ikke luksuriøst, men gir god komfort for et kort opphold i Roma. Den kontinentale frokosten består av søte og velsmakende retter, og ikke minst en nydelig frisk cappuccino, som du ikke må gå glipp av. Den lille terrassen er et ideelt sted å starte dagen, og her kan du nyte solens første stråler sammen med en god kopp kaffe. Etter en travel dag med sightseeing og opplevelser kan du nyte en forfriskning eller en lett snack fra baren. Det er WiFi tilgjengelig over hele hotellet og vi anbefaler at du kommer med offentlig transport, ettersom parkering i området er ganske dyrt.

Les mer om Hotel Artorius

Komfortable rom i tradisjonell stil

Hotel Artorius tilbyr 10 rom i forskjellige kategorier. De er pent og enkelt innredet, og har klimaanlegg, satellitt-TV, minibar, safe, Wi-Fi og bad med toalett, dusj og hårføner. De fleste rommene har en liten eller stor balkong eller terrasse, men det er ikke noe vi kan garantere.

Du kan også velge en studioleilighet med en liten kjøkkenkrok. Ev. Avgifter kan gjelde. Noen rom og studioer ligger i et anneks.

Les om rommene på Hotel Artorius

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map