Hotell i Roma

Hotel Artemide

<p>Standardrom</p>
<p>Standardrom</p>
<p>Superiorrom</p>
<p>Junior Suite</p>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Med en utrolig sentral beliggenhet i Romas hovedgate Via Nazionale er Hotel Artemide et førsteklasses hotell der dere får det beste av Roma samlet på en plass.

Spasér til det meste

Hotellets største fordel er utvilsomt den ypperlige plasseringen midt i Romas sentrum. Størsteparten av hovedstadens severdigheter ligger i kort avstand fra handlegaten Via Nazionale, og dersom bena trenger litt hvile er det både bussholdeplasser og metrostasjon like ved. Vatikanet med Peterskirken ligger lengst unna, men takket være bussen som stopper utenfor hotellet kan det nås på ca. 15-20 minutter, mens sentralbanestasjonen Stazione Termini nås til fots på ca. 10 minutter.

Benytt dere av fasilitetene

Det stilrene hotellet har en rekke fasiliteter som er med på å gjøre deres opphold enda bedre. Blant annet finner dere en døgnåpen resepsjon med tilhørende businessenter og internettpoing, restaurant og bar der dere både kan nyte solide måltider og lettere snacks. Frokosten serveres som en amerikansk buffet. For de aktive er det et velutstyrt treningssenter med tilhørende spa-avdeling (behandlinger mot ekstra betaling), mens de mer avslappede kan nyte den fine takterrassen med panoramautsikt over Den Evige Stad. I sommermånedene (juli og august) er takterrassens bar åpen for drink-salg.

Rommene

Hotellrommene er alle smakfullt innredet i naturfarger med parkettgulv eller gulvteppe. Rommene er utstyrte med lydisolerende vinduer, aircondition, safe, satelitt-tv (med flere internasjonale kanaler), gratis Wi-Fi, vannkoker til te/kaffe, skrivebord og kostnadsfri minibar. Badet har dusj/badekar, hårføner og skjønnhetsprodukter.

Les om rommene på Hotel Artemide

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map