Hotell i Roma

Hotel Arenula

 
Hotel Arenula er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Arenula er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Arenula kan tilby totalt 50 pene og enkle rom med aircondition og eget bad, samt en sjarmerende beliggenhet i det gamle jødiske kvarteret med flere gode restauranter. Vandre bort til den hyggelige lille plassen Piazza Mattei med skilpaddefontenen Fontana della Tartaruga på kveldstid og nyt stemningen.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. Ikke glem å utforske området der dere bor - her kommer det få turister, så dere kan absorbere historien i fred. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Hotel Arenula

Slapp av på Hotel Arenula

Hotellet har dessverre ikke heis, da det er umulig å installere i det historiske bygget, men det er også det eneste som er negativt med dette stedet. Det er resepsjon, et lite oppholdsrom, bar og frokostrestaurant i 2. etasje, hvor også en del av hotellets rom befinner seg. Resterende rom er i 3, 4, og 5 etasje. Alle rommene har telefon, paraboltv, aircondition og eget bad med dusj, hårføner og toalett.

Rommene

Hotel Arenula har totalt 50 pent, men enkelt møblerte rom, alle med telefon, satellitt-TV, aircondition, bad med dusj, hårføner og toalett. Ettersom hotellet som nevnt er veldig populært, er det lurt å bestille i god tid.

Les om rommene på Hotel Arenula

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Arenula

Les personlige anmeldelser av Hotel Arenula som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Arenula. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Arenula

Bedømmelse av Hotel Arenula

Les mer

Bedømmelse av Hotel Arenula

Les mer

Bedømmelse av Hotel Arenula

Les mer
 
search map