Hotell i Roma

Hotel Arcangelo

Eksempel på enkeltrom standard Eksempel på enkeltrom standard
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Opplev Romas lokalmiljø der romerne tilbringe sine dager bak Castel Sant'Angelo. I kort avstand kan du komme deg over broen til Piazza Navona (1,2 km) og Campo de Fiori (1,7 km), men velger du å bli værende i gatene ved hotellet og området Prati, finner du kafèer, spisesteder og shoppingmuligheter hvor romerne selv også velger å tilbringe mye av sin tid.

Nyt den flotte takterrassen med en fantastisk utsikt

På Hotel Arcangelo bor du i et et nyrennovert bygg som er tilrettelagt vår tid. I øverste etasje finner du hotellets takterrasse hvor du kan se utover Peterkirkens imponerende kuppel. Her oppe serveres det drinker og snacks, men ikke frokost. Trenger du din daglige sigarett er dette også det eneste området hvor det er tillatt å røyke, så Hotel Arcangelo kan betraktes som et non-smoking hotel.

Velg å ankomme med bil eller offentlig transport

Hvis du kommer til Roma i forbindelse med en sommerferie på Amalfikysten eller på landet i Toscana eller Umbria, kan du parkere bilen på hotellets parkeringsplass. Vil du heller legge igjen bilen i garasje er det også mulighet for det i nærheten. Skal du kun oppholde deg i Roma på storbyferie er det like greit å ankomme uten bil og da kan du ta toget til nærmeste stasjon som heter Risorgimento-San Pietro (ca. 500 meter). Ønsker du å bli hentet fra flyplassen, så kan hotellet arrangere en transfer til og fra. Om du reiser sent på dagen og ønsker å se så mye som mulig av Roma før avreise kan du etterlate bagasjen på hotellet og hente den igjen like før avreise.

Velg det rommet som passer deg best

Her kan du velge mellom kategoriene standard og superior. Den eneste forskjellen er størrelsen. Standardrommene er de billigste og er ca. 15-17 m². Hvis du ønsker å ha litt mer plass kan du bestille et superior-rom som er omtrent 20 m². Alle rom er utstyrt med wifi high speed, aircondition, tv, minibar og et bad med hårføner. Ønsker du å sikre dine verdisaker kan du bruke oppbevaringsboksen som ligger i resepsjonen uten å betale noe tillegg. Frokosten serveres som buffet med både søtsaker, som er italienernes favoritt og annet som du kanskje er vant til å spise hjemme: ost, brød, pålegg osv.

Vår anbefaling til deg

Velg dette hotellet for å oppleve romernes Roma. Det er kort avstand å gå til det historiske sentrum og høydepunktet er at du ikke er omringet av andre turister hele tiden. I tillegg er takterrassen en stor fordel i Roma, hvor du ofte får lyst til å sitte ute enten det er vår, sommer, høst eller vinter. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Arcangelo

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Arcangelo

Les personlige anmeldelser av Hotel Arcangelo som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Arcangelo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 14 anmeldelser fra Hotel Arcangelo

Bedømmelse av Hotel Arcangelo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Arcangelo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Arcangelo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Arcangelo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Arcangelo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Arcangelo

Les mer
 
search map