Hotell i Roma

Hotel Anglo Americano

 
Hotel Anglo Americano er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Anglo Americano er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det herskapelige palasset Palazzo Barberini ble bygget på begynnelsen av 1600-tallet og rommer i dag et av Romas fineste kunstmuseer. Hotel Anglo Americano ligger i en bygning fra det 17. århundre med Piazza Barberini som nærmeste nabo, så her kan du praktisk talt kjenne det historiske suset i gatene.

Få kort avstand til utallige severdigheter

På Hotel Anglo Americano bor du med gangavstand til mesteparten av Romas attraksjoner, og da det kun tar et par minutter å spasere bort til Piazza Barberini der du finner både metro og flere forskjellige bussruter, er transport rundt omkring i Roma ikke et problem. På under 10 minutter kan du gå til både Trevifontenen og Spansketrappen, som begge er blant de mest populære attraksjonene i Roma, og vakkert opplyste om kvelden - så mer romantisk blir det ikke. Området tilbyr også et godt utvalg av både kaféer og restauranter, samt en god kino på Piazza Barberini.

Med gangavstand til det meste

Fra inngangen på Via Quattro Fontane ("de fire fonteners gate") går du direkte inn i den døgnåpne resepsjonen. Hotellet har heis, lobby, frokostrestaurant og Wi-Fi (€6 i døgnet). Hotel Anglo Americano har ca. 114 rom som varierer i størrelse og innredning. Alle rommene er pent innredet med moderne møbler og har aircondition, minibar, safe, tv, telefon og Wi-Fi (mot €6 i døgnet).

Les om rommene på Hotel Anglo Americano

 
 
search map