Hotell i Roma

Hotel Anglo Americano

Standardrom Superiorrom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det herskapelige palasset Palazzo Barberini ble bygget på begynnelsen av 1600-tallet og rommer i dag et av Romas fineste kunstmuseer. Hotel Anglo Americano ligger i en bygning fra det 17. århundre med Piazza Barberini som nærmeste nabo, så her kan dere praktisk talt kjenne det historiske suset både på hotellet og i gatene.

Få kort avstand til utallige severdigheter

På Hotel Anglo Americano bor du med gangavstand til mesteparten av Romas attraksjoner, og da det kun tar et par minutter å spasere bort til Piazza Barberini der dere finner både metro og flere forskjellige bussruter, så transport rundt omkring i Roma er ikke et problem. På under 10 minutter kan du gå til både Trevifontenen og Spansketrappen, som begge er blant de mest populære attraksjonene i Roma, og vakkert opplyste om kvelden - så mer romantisk blir det ikke. Området tilbyr også et godt utvalg av både kaféer og restauranter, samt en god kino på Piazza Barberini.

Med gangavstand til det meste

Fra inngangen på Via Quattro Fontane ("de fire fonteners gate") går man direkte inn i den døgnåpne resepsjonen. Hotellet har heis, lobby, frokostrestaurant og Wi-Fi (€6 i døgnet). Hotel Anglo Americano har ca. 114 rom som varierer i størrelse og innredning. Alle rommene er pent innredet med moderne møbler og har aircondition, minibar, safe, tv, telefon og Wi-Fi (mot €6 i døgnet).

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Hotel Rimini

Roma, Lazio

Hotel Accademia

Roma, Lazio

Domus Romana Hotel

Roma, Lazio

search map