Hotell i Roma

Hotel Anglo Americano

 
Hotel Anglo Americano er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Anglo Americano er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det herskapelige palasset Palazzo Barberini ble bygget på begynnelsen av 1600-tallet og rommer i dag et av Romas fineste kunstmuseer. Hotel Anglo Americano ligger i en bygning fra det 17. århundre med Piazza Barberini som nærmeste nabo, så her kan du praktisk talt kjenne det historiske suset i gatene.

Få kort avstand til utallige severdigheter

På Hotel Anglo Americano bor du med gangavstand til mesteparten av Romas attraksjoner, og da det kun tar et par minutter å spasere bort til Piazza Barberini der du finner både metro og flere forskjellige bussruter, er transport rundt omkring i Roma ikke et problem. På under 10 minutter kan du gå til både Trevifontenen og Spansketrappen, som begge er blant de mest populære attraksjonene i Roma, og vakkert opplyste om kvelden - så mer romantisk blir det ikke. Området tilbyr også et godt utvalg av både kaféer og restauranter, samt en god kino på Piazza Barberini.

Med gangavstand til det meste

Fra inngangen på Via Quattro Fontane ("de fire fonteners gate") går du direkte inn i den døgnåpne resepsjonen. Hotellet har heis, lobby, frokostrestaurant og Wi-Fi (€6 i døgnet). Hotel Anglo Americano har ca. 114 rom som varierer i størrelse og innredning. Alle rommene er pent innredet med moderne møbler og har aircondition, minibar, safe, tv, telefon og Wi-Fi (mot €6 i døgnet).

Les om rommene på Hotel Anglo Americano

 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Anglo Americano

Les personlige anmeldelser av Hotel Anglo Americano som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Anglo Americano. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Anglo Americano

Pent og rent hotell med god beliggenhet. Svært vennlige og hjelpsomt personale. Frokost OK

Les mer

Bedømmelse av Hotel Anglo Americano

Les mer

Bedømmelse av Hotel Anglo Americano

Les mer

Mistet koffert

Vi hadde mistet en koffert på flyplassen og oppga adressen og telefonnummeret til hotellet.
Siden jeg ikke hører noe hverken søndag eller mandag, spør jeg i resepsjonen tirsdag morgen om de har hørt noe, og ja det har de, men kofferten vår er havnet på et annet hotell og en feil koffert på hotellet, men de vil sannsynligvis bytte de samme dag. Sent på ettermiddag spør jeg igjen etter kofferten vår, etter en samtale med det andre hotellet får jeg vite at hvis vi vil ha kofferten i dag, må vi hente den, som vi gjør, men det er dårlig service , hotellet hadde hatt kofferter (den feile) fra mandag uten å fortelle oss eller gjøre noe med det. Veldig skuffende.

Les mer
 
search map