Anmeldelser fra Hotel Anfiteatro Flavio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Anfiteatro Flavio

Les personlige anmeldelser av Hotel Anfiteatro Flavio som ligger i Roma. Anmeldelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Anfiteatro Flavio. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Fantastisk tur til Roma

Hotel Anfiteatro Flavio er et lite, spartansk og hyggelig hotell - meget sentralt plassert i Roma - der det er mulig å spasere til alle severdigheter i hele byen på mellom 30 og 60 min. Hotellet ligger i en liten, meget hyggelig gate med et lite torg - mange restauranter og små kiosker/minimarkeder - stort sett døgnåpne. Rommet vårt var rent og pent - og en hyggelig takterrasse med utsikt over hele området gir den gode stemingen av Roma.

Roma som feriedestinasjon

Det er mulig å gå rundt i hele byen - nye opplevelser hver gang man runder et nytt gatehjørne - mange hyggelige kaféer og restauranter til fornuftige priser.

Hotel Anfiteatro Flavio
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Hotel Anfiteatro Flavio
Dobbeltrom
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2017
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av ferieboligene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Colosseum

Roma, Lazio

Hotel Ivanhoe

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

search map