Hotell i Roma

Hotel Anfiteatro Flavio

 
Hotel Anfiteatro Flavio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Anfiteatro Flavio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hvis du gjerne vil bo sentralt, men fortsatt unna de verste turiststrømmene har du funnet det perfekte stedet. På Hotel Anfiteatro Flavio bor du nemlig i Monti, som er det nye, hippe strøket med hyggelige, små vintage-butikker, restauranter, barer og gallerier. Samtidig ligger Forum Romanum kun 10 minutter unna til fots. Tør du prøve å bo et annet sted enn Campo dei Fiori er det verdt å ta en titt på Hotel Anfiteatro Flavio, som tilbyr deg en ferie sentralt i Roma til en god pris.

Butikker, restauranter og kulturarv rett innenfor døren

Hotellets inngang ligger i Via dei Serpenti. Hvis dette gatenavnet ikke sier deg noe kan det være Colosseum gjør det? Faktisk var Anfiteatro Flavio det romerske navnet på amfiteateret en gang i tiden. I tillegg er parallellgaten Via Nazionale, med alle dens fasjonable, italienske butikker, og du har flere berømte kulturelle severdigheter innen gangavstand fra hotellet.

Alt dette kombineres med god mat og vin i de nærliggende restaurantene, og en labyrint av romerske brosteinsgater i Monti-strøket.

Og hvis du vil benytte deg av offentlig transport ligger nærmeste metro-stasjon, Cavour, ca. 400 meter fra hotellet.

Les mer om Hotel Anfiteatro Flavio

Rolige stunder på takterrassen

Hvis du vil tilbringe litt tid på hotellet kan du benytte deg av noen av tjenestene og fasilitetene Hotel Anfiteatro Flavio har å tilby. Hva med å slappe av på takterrassen etter en lang dag med sightseeing? Eller start dagen her oppe med en cappuccino og en god bok i morgensolen før du begir deg ut på eventyr i hovedstaden?

Hotellet ligger i en tre-etasjers gammel bygning fra det 19. århundret med heis og Wi-Fi-tilgang i alle rom. Personalet snakker alle engelsk og hjelper deg gjerne med det du måtte trenge. Frokosten er ganske enkel med typiske italienske søtsaker som du kanskje har vært borti om du har reist i Italia før.

Praktiske rom og leiligheter

Alt på dette hotellet er beregnet på at man skal få mye for pengene. Rommene er ikke av den største sorten og har blitt innredet med en koselig, men enkel stil og er mer en komfortable nok til å få en god natts søvn. Hotellet har totalt 16 rom og 2 leiligheter i et anneks på andre siden av gaten.
Du kan få enkeltrom, dobbeltrom, trippelrom og til og med et familierom for fire personer. Alle er utstyrte med aircondition, tv, safe, hårføner, eget bad med dusj og kjøleskap på rommet.

Leilighetene på andre siden av gaten har de samme fasilitetene i tillegg til et kjøkken slik at du står fritt til å spise når du vil. Men du kan selvsagt også benytte deg av hotellets kontinentale frokost dersom du ønsker det. Hvis du bor mer enn fem netter i leiligheten, er det et rengjøringsgebyr.

Les om rommene på Hotel Anfiteatro Flavio

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Anfiteatro Flavio

Les personlige anmeldelser av Hotel Anfiteatro Flavio som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Anfiteatro Flavio. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel Anfiteatro Flavio

Hyggelig sentralt og billig

Godt rom, vennlig betjening, ok frokost.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Anfiteatro Flavio

Les mer

Bedømmelse av Hotel Anfiteatro Flavio

Les mer

Bedømmelse av Hotel Anfiteatro Flavio

Les mer

Hotellet generelt

Rommene var ryddig, mangel på rengjøring og bad i dårlig stand.
I det ene dusjkabinettet falt skyvedøren av på den første dagen, dreneringsanleggene luktet ikke av lavendel, den ble delvis dempet med et kraftig duftende vaskemiddel.
Frokosten var mangelfull og svært ensformig. Fruktskålen stod med de samme eplene så godt som hele uken. De var mistenkelige.
Foran det ene rommet som vender mot gaten stod stillaset, vi kunne ikke åpne skoddene og få lys og sol inn slik at hele dagtidene var i mer enn tussmørket

Les mer

Hyggelig og rent hotell med fantastisk beliggenhet

Hjelpsomt personale. Ok frokost. Litt monotont, men du kan spise deg mett. Det var veldig kaldt i spisesalen. Det var det vi trengte på rommet. God seng, så vi fikk en god nattesøvn. Det var rent og pent. Lett å finne. Gangavstand til det meste. Koselig område.

Les mer
 
search map