Anmeldelser av Hotel Andreotti

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Andreotti

Les personlige anmeldelser av Hotel Andreotti som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Andreotti. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2009
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen
Toril og Rolf fra Norge boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 5. til d. 8. juli 2008.

Hotel Andreotti i Roma var et svært hyggelig hotell. Personalet ga service i særklasse, og hjalp oss på beste måte. Vi var uheldige da vi kom og fikk et rom uten aircondition - vi likte rommet svært godt, vakkert og passe stort - men det var 40 grader ute og nesten like mye inne så vi måtte bytte til et litt dårligere rom, men da med god aircondition. Badet på det nye rommet var til gjengjeld supert. Service på rommet 2 ganger for dagen, og god frokost i kontinental målestokk gjorde at vi gjerne vil bruke dette hotellet flere ganger. Beliggenheten var midt i blinken, vi fikk faktisk parkering rett utenfor hotellet, og det er kun 5 min til Termini-stasjonen med baner og buss til de fleste destinasjoner.Det var også gangavstand til Via Nazionale (shopping), Colosseum, Forum Romanum osv, ellers tok vi buss og metro (som var svært enkelt og behagelig). Myten om at det er dårlig å bo i nærheten av Termini kan herved avkreftes, ihvertfall ifht Hotel Andreotti. Og Roma i seg selv var selvsagt en fantastisk opplevelse, 40 varmegrader til tross :-)

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2008
Antall reisende 4 voksne, 2 barn
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2008
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Annika og rejsefællen fra Brandbu i Norge boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 2. til d. 6. maj 2007.

Vi hadde en strålende tur til Roma - sjøl om været var mer varierende enn vi hadde håpet på i mai. Det var vår første tur til den evige by, og jammen lever Roma opp til det navnet. Vi gikk og gikk! Og så og så. Og opplevde og opplevde. For en historisk interessert sjel er byen fantastisk. Enkel å finne fram i og noe å se på hele tida. Vi bodde på Hotel Andreotti og ble positivt overrasket over både standard og frokosten. Full frokost med det som hører med! Rent og pent og hyggelig betjening. Et lite minus er likevel at vi trodde hotellet lå noe nærmere enn Spansketrappen enn det som var tilfellet. Men en kjapp tur med metro, så var vi der. Hotellet lå i flott avstand til hovedterminalen, Termini. Ikke så nært at det var sjenerende med støy, men akkurat passe gåavstand.

Et lite tips vil vi gi til dem som vil til Vatikanmuseet: Stå tidlig opp og still deg i kø. Den er nemlig SVÆRT lang. Men når det er sagt, køståingen er verdt opplevelsen. Sett av god tid i museet. Etter vårt syn er det mer å se på enn Peterkirken. Den ble vi litt skuffet over. Enorm, men litt dyster, synes vi. Når det gjelder kirker har Roma et mangfold, så det er bare å gå og oppleve! Panteon var nydelig. Ikke så mye å se til utvendig, men desto mer imponerende innvendig.

Metroen er flott og lettvin å bruke. Ekstra billig med tredagerskort. Vi kommer helt sikkert tilbake til Roma, og reiser gjerne med In-italia igjen.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2007
Antall reisende 2 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mars 2007
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2006
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Mongalletto

Castellinaldo, Piemonte

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Roma

search map