Hotell i Roma

Hotel Andreotti

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Å bo på Hotel Andreotti er en spesiell opplevelse. Innredningen er både pompøs, stilfull og overveldende - på beste mulige måte. Koble av i den hyggelige stuen med en drink fra den tilstøtende baren, og nyt en herlig og rikholdig frokost i frokostrestauranten.

Familieeid hotell

Familien Mariani, som har eid hotellet i flere generasjoner, har jobbet hardt for at alle detaljene skal være i orden, og bruker mye tid på løpende renovering. Mesteparten av personalet har fulgt familien i årevis, noe som bidrar til at Hotel Andreotti er et av de beste og hyggeligste hotellene prydet med tre stjerner i Roma.

Les mer om Hotel Andreotti

Offentlig transport

Romas offentlige transport er både god og effektiv. Hotel Andreotti ligger ca. 5 minutters gange fra sentralbanestasjonen Stazione Termini, så hvis du tar toget fra flyplassen kan du være fremme på hotellet på omtrent en halvtime. De nærmeste metrostasjonene er Castro Pretorio og Repubblica, som dekker begge undergrunnslinjene. De ligger også ca. 5 minutters gange fra hotellet, så du kan være fremme ved både Colosseum og Spansketrappen på under et kvarter. Mange av Romas lokalbusser har også endestopp på Stazione Termini, så du har mange gode transportmuligheter tilgjengelig.

Utforsk det sentrale lokalområdet

Det er flere spennende attraksjoner i området rundt Hotel Andreotti, bl.a. byporten Porta Dia, Dioclezioans Termer, Kirken Santa Maria degli Angeli, nasjonalmuseet og Piazza Repubblica med Najadefontenen. Du bor også nært handlegaten Via Nazionale, og de nærliggende sidegatene rommer også ofte lokale utendørs-markeder.
At hotellet ligger ca 20-30 minutters gange fra f.eks Spansketrappen og resten av hovedstadens historiske sentrum, gjør at prisene er meget lave i forhold til andre sentralt beliggende hoteller, spesielt når man sammenligner kvaliteten. Så hvis du kan leve med at det er en anelse lengre til visse attraksjoner, kan du gjøre et utrolig godt kjøp her.

Fasilitetene

Hotellet har en liten resepsjon, lobby, stue, bar, frokostrestaurant og en av Romas gamle, berømte glassheiser. Hotellet er fordelt på totalt tre etasjer, og som så ofte i gamle romerske herskapshus deles oppgangen og heisen med et par lokale beboere som valgte å bli boende i bygget da det ble omdannet til hotell. De 50 rommene er ikke så store, men de er meget pent innredet, og alle er lydisolerte, har telefon, satellitt-tv, minibar, aircondition, og eget bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett.

Les om rommene på Hotel Andreotti

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Andreotti

Les personlige anmeldelser av Hotel Andreotti som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Andreotti. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Fin komfort og vennlig personale

Flott hotell, lett å komme til fra Termini og innen gangavstand (m gode sko) til alt.
Vakker gammel heis m smijernsrekkverk og alt.
Rommet nydelig og fin rengjøring.
Egentlig ikke noe å være misfornøyd med :-)

Les mer

Arvid og Else Brit fra Moss i Norge boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 8. til d. 12. februar 2011.

Vi hadde varmt og godt vær i Roma. Byen var en opplevelse, ikke overfylt med turister. Hotel Andreotti er en perle av et hotell. Vi mener hotellet har en standard som et godt firestjerners hotell. Hotellet utmerker seg med et vennlig og hjelpsomt personale. Servicen var utmerket, frokosten likeså. Beliggenheten er upåklagelig med nærhet til alle attraksjoner, busser, jernbane og metro. Vi har funnet vårt hotell i Roma og kan anbefale det til alle. En stor takk til in-italia som tipset oss om dette hotellet og for god hjelp med turen.

Les mer

Unn og rejsefællen fra Bærums Verk i Norge boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 12. til d. 14. september 2010.

Vi bodde på Hotel Andreotti i Roma i 3 dager og det var en veldig hyggelig opplevelse. Hotell rommet var stort og sengene veldig bra. Frokosten var faktisk en va de bedre måltidene vi opplevde å få på ulike hotell i Italia.

Betjeningen var hyggelige så hele oppholdet var meget bra!! Anbefaler dere gjerne til mine venner!!

Les mer

Toril og Rolf fra Norge boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 5. til d. 8. juli 2008.

Hotel Andreotti i Roma var et svært hyggelig hotell. Personalet ga service i særklasse, og hjalp oss på beste måte. Vi var uheldige da vi kom og fikk et rom uten aircondition - vi likte rommet svært godt, vakkert og passe stort - men det var 40 grader ute og nesten like mye inne så vi måtte bytte til et litt dårligere rom, men da med god aircondition. Badet på det nye rommet var til gjengjeld supert. Service på rommet 2 ganger for dagen, og god frokost i kontinental målestokk gjorde at vi gjerne vil bruke dette hotellet flere ganger. Beliggenheten var midt i blinken, vi fikk faktisk parkering rett utenfor hotellet, og det er kun 5 min til Termini-stasjonen med baner og buss til de fleste destinasjoner.Det var også gangavstand til Via Nazionale (shopping), Colosseum, Forum Romanum osv, ellers tok vi buss og metro (som var svært enkelt og behagelig). Myten om at det er dårlig å bo i nærheten av Termini kan herved avkreftes, ihvertfall ifht Hotel Andreotti. Og Roma i seg selv var selvsagt en fantastisk opplevelse, 40 varmegrader til tross :-)

Les mer

Annika og rejsefællen fra Brandbu i Norge boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 2. til d. 6. maj 2007.

Vi hadde en strålende tur til Roma - sjøl om været var mer varierende enn vi hadde håpet på i mai. Det var vår første tur til den evige by, og jammen lever Roma opp til det navnet. Vi gikk og gikk! Og så og så. Og opplevde og opplevde. For en historisk interessert sjel er byen fantastisk. Enkel å finne fram i og noe å se på hele tida. Vi bodde på Hotel Andreotti og ble positivt overrasket over både standard og frokosten. Full frokost med det som hører med! Rent og pent og hyggelig betjening. Et lite minus er likevel at vi trodde hotellet lå noe nærmere enn Spansketrappen enn det som var tilfellet. Men en kjapp tur med metro, så var vi der. Hotellet lå i flott avstand til hovedterminalen, Termini. Ikke så nært at det var sjenerende med støy, men akkurat passe gåavstand.

Et lite tips vil vi gi til dem som vil til Vatikanmuseet: Stå tidlig opp og still deg i kø. Den er nemlig SVÆRT lang. Men når det er sagt, køståingen er verdt opplevelsen. Sett av god tid i museet. Etter vårt syn er det mer å se på enn Peterkirken. Den ble vi litt skuffet over. Enorm, men litt dyster, synes vi. Når det gjelder kirker har Roma et mangfold, så det er bare å gå og oppleve! Panteon var nydelig. Ikke så mye å se til utvendig, men desto mer imponerende innvendig.

Metroen er flott og lettvin å bruke. Ekstra billig med tredagerskort. Vi kommer helt sikkert tilbake til Roma, og reiser gjerne med In-italia igjen.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Andreotti

Les mer
 
search map