Hotell i Roma

Hotel Andreotti

Pris fra pr. pers
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Å bo på Hotel Andreotti er virkelig en spesiell opplevelse. Innredningen er både pompøs, stilfull og overveldende - på best mulig måte. Koble av i den hyggelige stuen med en drink fra den tilstøtende baren, og nyt en herlig frokost i frokostrestauranten.

Familieeid hotell

Familien Mariani, som har eid hotellet i flere generasjoner, har jobbet hardt for at alle detaljene skal være i orden, og bruker mye tid på løpende renovering. Msteparten av personalet har fulgt familien i årevis, noe bidrar til at Hotel Andreotti er et av de beste og hyggeligste hotellene prydet med tre stjerner i Roma.

Les mer om Hotel Andreotti

Offentlig transport

Romas offentlige transport er både god og effektiv. Hotel Andreotti ligger ca. 5 minutters gange fra sentralbanestasjonen Stazione Termini, så hvis dere tar toget fra flyplassen kan dere være fremme på hotellet på ca. en halvtime. De nærmeste metrostasjonene er Castro Pretorio og Repubblica som dekker begge undergrunnslinjene. De ligger også ca. 5 minutters gange fra hotellet, så dere kan være fremme ved både Colosseum og Spansketrappen på under et kvarter. Mange av Romas lokalbusser har også endestopp på Stazione Termini, så dere kan også fritt benytte dere av det tilbudet.

Utforsk lokalområdet

Det er en del spennende attraksjoner i området rundt Hotel Andreotti, bl.a. byporten Porta Dia, Dioclezioans Termer, Kirken Santa Maria degli Angeli, nasjonalmuseet og Piazza Repubblica med Najadefontenen. Dere bor også nærmt handlegaten Via Nazionale,og de nærliggende sidegatene rommet også ofte lokale utendørs-markeder.
At hotellet ligger ca 20-30 minutters gange fra f.eks Spansketrappen og resten av hovedstadens historiske sentrum gjør at prisene er meget lave i forhold til andre sentralt beliggende hoteller, spesielt når man sammenligner kvalitet. Så kan man heller leve med at det er en anelse lengre til visse attraksjoner.

Fasilitetene

Hotellet har en liten resepsjon, lobby, stue, bar, frokostrestaurant og en av Romas gamle og berømte glassheiser. Hotellet er fordelt på totalt tre etasjer, og som så ofte i gamle romerske herskapshus deles oppgangen og heisen med et par lokale beboere som valgte å bli boende i bygget da det ble omdannet til hotell. De 50 rommene er ikke så store, men de er meget pent innredet, og alle er lydisolerte, har telefon, paraboltv, minibar, aircondition, og eget bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Liguria

Residence Le Saline

Borgio Verezzi, Liguria

Residence Le Terrazze

Portovenere, Liguria

search map