Hotell i Roma

Hotel Andreotti

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Å bo på Hotel Andreotti er en spesiell opplevelse. Innredningen er både pompøs, stilfull og overveldende - på beste mulige måte. Koble av i den hyggelige stuen med en drink fra den tilstøtende baren, og nyt en herlig og rikholdig frokost i frokostrestauranten.

Familieeid hotell

Familien Mariani, som har eid hotellet i flere generasjoner, har jobbet hardt for at alle detaljene skal være i orden, og bruker mye tid på løpende renovering. Mesteparten av personalet har fulgt familien i årevis, noe som bidrar til at Hotel Andreotti er et av de beste og hyggeligste hotellene prydet med tre stjerner i Roma.

Les mer om Hotel Andreotti

Offentlig transport

Romas offentlige transport er både god og effektiv. Hotel Andreotti ligger ca. 5 minutters gange fra sentralbanestasjonen Stazione Termini, så hvis du tar toget fra flyplassen kan du være fremme på hotellet på omtrent en halvtime. De nærmeste metrostasjonene er Castro Pretorio og Repubblica, som dekker begge undergrunnslinjene. De ligger også ca. 5 minutters gange fra hotellet, så du kan være fremme ved både Colosseum og Spansketrappen på under et kvarter. Mange av Romas lokalbusser har også endestopp på Stazione Termini, så du har mange gode transportmuligheter tilgjengelig.

Utforsk det sentrale lokalområdet

Det er flere spennende attraksjoner i området rundt Hotel Andreotti, bl.a. byporten Porta Dia, Dioclezioans Termer, Kirken Santa Maria degli Angeli, nasjonalmuseet og Piazza Repubblica med Najadefontenen. Du bor også nært handlegaten Via Nazionale, og de nærliggende sidegatene rommer også ofte lokale utendørs-markeder.
At hotellet ligger ca 20-30 minutters gange fra f.eks Spansketrappen og resten av hovedstadens historiske sentrum, gjør at prisene er meget lave i forhold til andre sentralt beliggende hoteller, spesielt når man sammenligner kvaliteten. Så hvis du kan leve med at det er en anelse lengre til visse attraksjoner, kan du gjøre et utrolig godt kjøp her.

Fasilitetene

Hotellet har en liten resepsjon, lobby, stue, bar, frokostrestaurant og en av Romas gamle, berømte glassheiser. Hotellet er fordelt på totalt tre etasjer, og som så ofte i gamle romerske herskapshus deles oppgangen og heisen med et par lokale beboere som valgte å bli boende i bygget da det ble omdannet til hotell. De 50 rommene er ikke så store, men de er meget pent innredet, og alle er lydisolerte, har telefon, satellitt-tv, minibar, aircondition, og eget bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett.

Les om rommene på Hotel Andreotti

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map