Hotell i Roma

Hotel Al Manthia

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I nærheten av hovedgaten Via Veneto og metrostasjonen Piazza Barberini, finner dere Nouvo Hotel Quattro Fontane. Hotellets eiere er imøtekommende og hardtarbeidende, og holder for tiden på å pusse opp alle rommene - så standarden kan variere litt. Finn frem i byen ved hjelp av personalet i den døgnåpne resepsjonen, og innta frokosten i restauranten.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på en kafé ved Spansketrappen, før turen går til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i Via Corso, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Hotel Al Manthia

Bestill deres sentrale hotellrom

Hotellets 36 rom ligger fordelt på 7 etasjer (m/ heis) - og noen av rommene ligger i de omkringliggende bygningene. Alle rommene har minibar, aircondition, telefon, tv, safe og privat bad med toalett og dusj eller badekar, samt hårføner. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Al Manthia

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Al Manthia

Les personlige anmeldelser av Hotel Al Manthia som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Al Manthia. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Hotel Al Manthia

Nydelig hotell

Hyggelig service i resepsjonen, veldig god frokost. Rommet var veldig lite, men det var det det skulle være, og det var rent og pent.

Les mer

Hotellet

Fint hotell nært alt, høflig betjening

Les mer

Godt hotell for prisen

Super beliggenhet, god variert frokost, veldig lite og mørkt rom, men hyggelig og rent, vennlig personale.

Les mer

Hotell med super beliggenhet

Hotellet er et litt eldre hotell i den gamle bydelen. Rommene er pene og med en veldig god service. Rene håndklær hver dag. Hotellet ligger slik at man kan gå til nesten alle severdigheter. Det er veldig gode spisesteder få hundre meter ned en liten sidegate som ligger 25 meter fra hotellet. Spisestedene er så gode at det er en fordel å bestille bord.

Les mer

Deilig hotell med fantastisk beliggenhet

Deilig hotell, stort rom på to plan (rom 301), stille aircondition, deilig utsikt, vennlige og smilende og hjelpsomme medarbeidere, deilig frokostbuffét, rent og pent alle steder, fantastisk beliggenhet.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Al Manthia

Les mer
 
search map