Hotell i Roma

Hotel Accademia

Terrasse Standardrom Standardrom Standardrom
 
Hotel Accademia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Accademia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i Romas sentrum ligger det flotte 3-stjerners hotellet Hotel Accademia som har vært en favoritt blant tilreisende skandinavere i flere år. I løpet av de siste årene har det gjennomgått en renovering, og det er så godt som umulig å finne en bedre beliggenhet.

Spasér til alle severdighetene

Alle Romas største attraksjoner ligger innenfor gangavstand, f.eks. 2 minutter til Trevifontenen, 6 minutter til Piazza Barberini (her ligger også nærmeste metrostasjon), og rundt 8 minutter til Pantheon, Piazza Venezia og Spansketrappen, der du for øvrig også finner Romas mest eksklusive handlegater.

Benytt dere av hotellets fasiliteter

Hotel Accademia er fordelt på 5 etasjer som alle er forbundet med heis. Av fellesområder kan vi nevne resepsjonen, lobbyen, frokostsalen, den lille takterrassen, samt en hyggelig vinbar og restaurant med separat inngang. Det er også et møterom til 10-20 personer tilgjengelig.

Rommene

De 75 rommene på Hotel Accademia er pent og enkelt innredet, og varierer i størrelse. Rommene har tv, telefon, minibar, safe, Wi-Fi (mot betaling), aircondition og eget toalett/bad med hårføner.

Les om rommene på Hotel Accademia

 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Accademia

Les personlige anmeldelser av Hotel Accademia som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Accademia. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Accademia

Bedømmelse av Hotel Accademia

Les mer

Bedømmelse av Hotel Accademia

Les mer

Roma - midt i sentrum

En liten uke i en fantastisk by. Hotel Accademia ligger i gangavstand til alle Romas severdigheter

Les mer

Bedømmelse av Hotel Accademia

Les mer

Bra middelklasse hotell - veldig sentralt

Rent. God service i resepsjonen. OK frokost. Veldig mørkt og lite rom. Smal seng og harde puter. Betaler mye for den sentrale beliggenheten

Les mer
 
search map