Hotell i Roma

Hotel Accademia

Terrasse Standardrom Standardrom Standardrom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Midt i Romas sentrum ligger det flotte 3-stjerners hotellet Hotel Accademia som har vært en favoritt blant tilreisende skandinavere i flere år. I løpet av de siste årene har det gjennomgått en renovering, og det er så godt som umulig å finne en bedre beliggenhet.

Spasér til alle severdighetene

Alle Romas største attraksjoner ligger innenfor gangavstand, f.eks. 2 minutter til Trevifontenen, 6 minutter til Piazza Barberini (her ligger også nærmeste metrostasjon), og rundt 8 minutter til Pantheon, Piazza Venezia og Spansketrappen, der du for øvrig også finner Romas mest eksklusive handlegater.

Benytt dere av hotellets fasiliteter

Hotel Accademia er fordelt på 5 etasjer som alle er forbundet med heis. Av fellesområder kan vi nevne resepsjonen, lobbyen, frokostsalen, den lille takterrassen, samt en hyggelig vinbar og restaurant med separat inngang. Det er også et møterom til 10-20 personer tilgjengelig.

Rommene

De 75 rommene på Hotel Accademia er pent og enkelt innredet, og varierer i størrelse. Rommene har tv, telefon, minibar, safe, Wi-Fi (mot betaling), aircondition og eget toalett/bad med hårføner.

Les om rommene på Hotel Accademia

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Al Manthia

Roma, Lazio

Hotel Tritone

Roma, Lazio

Hotel Cecil

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map