Hotell i Roma

Grand Master Suites

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Selv om Grand Master Suites ligger i en ganske hektisk del av Roma finner du her en liten oase av fred og ro. Geografisk sett ligger det lille B&B-et midt mellom Piazza Popolo og Piazza Venezia og kun 5 minutters gange fra Spansketrappen og Spagna metrostasjon. Selv Colosseum og Vatikanet ligger mindre enn en halvtimes spasertur fra Grand Master Suites. Kort sagt bort du her midt i hjertet av Roma med alt det innebærer av muligheter rett utenfor hoveddøren.

Lite i størrelse, stort i eleganse

Grand Master Suites ligger i en elegant, historisk bygning og er fordelt over flere etasjer. Når du kommer inn tar du den lille heisen opp til det enda mindre resepsjonsområdet. Størrelsen på både heisen og resepsjonen matcher heldigvis ikke størrelsen på den store gjestfriheten du møter når du sjekker inn, og atmosfæren er rolig og avslappet. En spesiell fordel med Grand Master Suites er felleskjøkkenet, som du er velkommen til å benytte. Om morgenen kan du velge om du vil få servert frokosten på rommet ditt eller om du foretrekker å spise i det hyggelige frokostrommet. Frokostbufféten er ikke prangende, vi er tross alt i Roma, men du får et godt utvalg av søte og salte produkter til å starte dagen med. Ikke glem å spørre etter en nytraktet cappuccino eller espresso. Den lille fellesterrassen er helt klart også et pluss. Det er et perfekt sted for å nyte dagens første solstråler med en deilig kaffe i hånden. I tillegg er det en liten lounge her der du kan lese en bok og slappe av i fred og ro etter begivenhetsrike timer ute i hovedstaden. Det er Wi-Fi i hele bygningen.

Les mer om Grand Master Suites

Elegante rom og suiter

Grand Master Suites er et lite boutique-hotell med ganske få rom. Alle rommene er dekorerte i en moderne stil og er utstyrte med aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, mulighet for å lage kaffe og te, samt et privat bad med toalett, dusj, hårføner og gratis toalettartikler. Det er muligheter for å oppbevare verdisaker i resepsjonen. Du kan også velge leiligheten med kjøkkenkrok. De er smakfullt innredede og romslige. Ekstra senger er i sovesofa. Noen leiligheter kan ligge i et anneks.

Rommene på Grand Master Suites

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map