Hotell i Roma

Grand Hotel Palatino

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Romas nye Latinstrøk

Grand Hotel Palatino ligger i et av Romas eldste strøk, nemlig det gamle og hyggelige området Rione Monti, som i dag er i ferd med å utvikle seg til byens nye Latinstrøk. Her bor du tett på alt, og det er et godt utvalg av både kaféer og restauranter i lokalområdet. Hotellet ligger på selve Via Cavour, og du bor kun et steinkast fra metrostasjonen, og flere lokale bussruter stopper rett utenfor døren. Det tar deg kun et par minutter å spasere til Colosseum og Forum Romanum, og hvis vi skal gi et lite tips vil vi også oppfordre deg til å besøke Michelangelos berømte statue av David i kirken San Pietro in Vincoli, som ligger knappe 50 meter fra hotellet.

Gode fasiliteter

Hvis du er på utkikk etter et lite boutique-hotell med få rom, så er nok ikke dette stedet for deg, for Grand Hotel Palatino er et av byens større hoteller med rundt 200 rom. Det betyr også at det ofte benyttes av grupper eller til konferanser, men det er også ganske mange individuelle gjester som velger å bo nettopp her. De fleste velger hotellet på grunn av beliggenheten, men også på grunn av standarden. Hotellet har en stor resepsjon, lobby og en hyggelig bar der du kan nyte en kjølig forfriskning i løpet av dagen. Det er restaurant på stedet, så hvis du er sliten etter dagens eventyr kan du spise middag her.

Les mer om Grand Hotel Palatino

Smakfulle rom med god komfort

Grand Hotel Palatino har ikke mindre enn 200 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. De er alle pent innredet i klassisk stil og med god komfort. Alle rom har som minimum aircondition, satellitt-tv, minibar, safe (tillegg), Wi-Fi, telefon og privat bad med hårføner og dusj eller badekar, og alle er lydisolerte. Enkelte rom har balkong eller terrasse.

Les om rommene på Grand Hotel Palatino

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map