Feriebolig i Roma

Giubbonari Penthouse

 
Giubbonari Penthouse er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Giubbonari Penthouse er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Leiligheten Giubbonari Penthouse ligger i den sjarmerende og populære handlegaten med samme navn, kun to minutters unna Campo de 'Fiori. Den moderne og lyse leiligheten ligger i øverste etasje med heis, og har en storslagen utsikt fra terrassen utover hustakene i Roma. Leiligheten har et veldig fint kjøkken, satellitt-tv og aircondition.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere. Avslutt dagen med et glass god vin i hånden på takterrassen.

Les mer om Giubbonari Penthouse

Fireromsleilighet med 4/7 soveplasser (øverste etasje m/ heis):
- Leiligheten ligger fordelt på de to øverste etasjer av bygningen, og i den nederste av de to etasjene finner dere inngangen med entré og et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, samt lydtette vinduer ut mot handlegaten, og eget bad med badekar, dusj og toalett (badet har ingen vinduer). Her er også to andre soverom vendt ut mot en rolig bygård med to enkeltsenger (i et av rommene kan sengene settes sammen til en dobbeltseng) med egne bad med dusj og toalett. Øverste etasje består av en åpen stue med kjøkkenløsning (to elektriske plater, stekeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og vaskemaskin), et spisebord med åtte stoler, satellitt-TV og en trivelig sofagruppe. Prikken over i-en er den store takterrassen med bord, stoler og en spektakulær utsikt over sentrum av Roma.

Få gangavstand til nesten alle byens severdigheter takket være den meget sentrale beliggenheten. Ta i bruk offentlig transport fra plassen Largo Argentina, som ligger ca. 5 minutters gange fra leiligheten, med bussruter til praktisk talt alle deler av Roma, og endestasjon for trikk nr. 8 (som bl.a. kan frakte dere til Stazione Trastevere - som igjen har togforbindelse til Fiumicino flyplass).

Bestill deres lyse ferieoase i Roma

Se frem til fortryllende dager i Den Evige Stad, og til å returnere til en sval og komfortabel leilighet der dere kan nyte et glass vin i sofakroken. Innta frokosten ute på den herlige takterrassen og sov godt i sjarmerende rom. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Giubbonari Penthouse

Les personlige anmeldelser av Giubbonari Penthouse som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Giubbonari Penthouse. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Giubbonari Penthouse

Bedømmelse av Giubbonari Penthouse

Les mer

Bedømmelse av Giubbonari Penthouse

Les mer

Bedømmelse av Giubbonari Penthouse

Les mer

Bedømmelse av Giubbonari Penthouse

Les mer

Bedømmelse av Giubbonari Penthouse

Les mer

Bedømmelse av Giubbonari Penthouse

Les mer
 
search map