Hotell i Roma

Gambrinus Hotel

 
Gambrinus Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Gambrinus Hotel er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Roma er et ypperlig valg for en storbyferie, enten det er snakk om en langhelg eller du har en hel uke til din disposisjon. Det er alltid hyggelig å bo blant de lokale romerne, og det får du muligheten til på Hotel Gambrinus, som ligger i et område av byen med mange ambassader og eksklusive boliger.

På shopping med de lokale husmødrene

Det 4-stjerners hotellet Gambrinus ligger i en forholdsvis rolig og atmosfærefylt del av Romas historiske sentrum og tett på flere spennende torg og severdigheter. I kort gangavstand fra hotellet finner du legendariske Via Veneto, parken Villa Borghese, den historisk interessante byporten Porta Pia, for ikke å glemme det lokale matvaremarkedet på Piazza Alessandria, der de lokale romerske husmødrene gjør sine innkjøp.
Rett utenfor hotellet går det buss til sentralbanestasjonen Stazione Termini, som ligger ca. 800 meter unna. De nærmeste metrostasjonene ligger omtrent like langt unna, mens det går mange lokale busser like ved.

Fasiliteter og velutstyrte rom

På Hotel Gambrinus er det døgnåpen resepsjon og personalet gir gjerne gode råd og hjelper med å bestille bord på restauranter, teaterbilletter, utflukter m.m. Det er heis, lounge og bar, frokostrestaurant med buffét, samt gratis Wi-Fi i fellesområdene.
Hotellet har i alt 57 rom som er inndelt i forskjellige kategorier. Alle rommene er pent innredet, men varierer veldig i størrelse. Rommene har aircondition, tv, telefon, safe, minibar og privat bad med hårføner og strykefasiliteter.

Les om rommene på Gambrinus Hotel

 
 

Gjesteanmeldelser av Gambrinus Hotel

Les personlige anmeldelser av Gambrinus Hotel som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Gambrinus Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Gambrinus Hotel

Les mer
 
search map