Hotell i Roma

Exe Hotel Della Torre Argentina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det 3-stjerners hotellet Exe Hotel Della Torre Argentina ligger nærmere bestemt ca. 5 minutters gange fra Piazza Navona og det folkelige blomstertorget Campo dei Fiori med trivelige barer og god stemning på kvelden.

Hotell for alle

Hotellet er innredet i et av Romas gamle herskapshus, og det har gjennomgått en større renovasjon de siste årene. Hotellet har mange stamgjester, spesielt forretningsfolk,som setter pris på den profesjonelle og meget hyggelige servicen som man møter på hotellet.

Kollektivtransport

Det er lett å komme til og fra hotellet med offentlig transport, da det ligger rett ved en av Romas større gater og like ved Largo Argentina-plassen. Herfra kan dere bl.a. ta buss nr 64 til Termini-stasjonen, eller trikk nr 8 til Trastvere-stasjonen. Det går tog til Fiumicino flyplass fra begge stasjonene.

Benytt dere av fasilitetene

Hotellet har en liten resepsjon, flere oppholdsrom både i kjelleren og i første etasje, samt en rustikk frokostrestaurant. Det er også en bar og møtelokaler. Det er en heis som forbinder etasjene, og for gjester i rullestol, har hotellet en sammenleggbar modell som passer i heisen. Det er også trådløst internett i fellesområdene. Hotellet har en liten takterrasse med flott utsikt over Romas tak.

Rommene

Alle hotellets rom er pent innredet med klassiske møbler og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Det er telefon, satelitt-tv, internettilgang, minibar, aircondition og rommene er lydisolerte. Det er mulig å bestille røykfrie rom.

Les mer om Exe Hotel Della Torre Argentina

Les om rommene på Exe Hotel Della Torre Argentina

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map