Hotell i Roma

Exe Hotel Della Torre Argentina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det 3-stjerners hotellet Exe Hotel Della Torre Argentina ligger nærmere bestemt ca. 5 minutters gange fra Piazza Navona og det folkelige blomstertorget Campo dei Fiori med trivelige barer og god stemning på kvelden.

Hotell for alle

Hotellet er innredet i et av Romas gamle herskapshus, og det har gjennomgått en større renovasjon de siste årene. Hotellet har mange stamgjester, spesielt forretningsfolk,som setter pris på den profesjonelle og meget hyggelige servicen som man møter på hotellet.

Kollektivtransport

Det er lett å komme til og fra hotellet med offentlig transport, da det ligger rett ved en av Romas større gater og like ved Largo Argentina-plassen. Herfra kan dere bl.a. ta buss nr 64 til Termini-stasjonen, eller trikk nr 8 til Trastvere-stasjonen. Det går tog til Fiumicino flyplass fra begge stasjonene.

Benytt dere av fasilitetene

Hotellet har en liten resepsjon, flere oppholdsrom både i kjelleren og i første etasje, samt en rustikk frokostrestaurant. Det er også en bar og møtelokaler. Det er en heis som forbinder etasjene, og for gjester i rullestol, har hotellet en sammenleggbar modell som passer i heisen. Det er også trådløst internett i fellesområdene. Hotellet har en liten takterrasse med flott utsikt over Romas tak.

Rommene

Alle hotellets rom er pent innredet med klassiske møbler og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Det er telefon, satelitt-tv, internettilgang, minibar, aircondition og rommene er lydisolerte. Det er mulig å bestille røykfrie rom.

Les mer om Exe Hotel Della Torre Argentina

Les om rommene på Exe Hotel Della Torre Argentina

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Exe Hotel Della Torre Argentina

Les personlige anmeldelser av Exe Hotel Della Torre Argentina som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Exe Hotel Della Torre Argentina. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Exe Hotel Della Torre Argentina

Bedømmelse av Exe Hotel Della Torre Argentina

Les mer

God beliggenhet

Hotellet ligger bare supergodt til, midt i "smørøyet". Fin betjening fra hele personalet. God frokost-buffét. Rommet var fint innredet, men det lille vinduet som var vendte nærmest inn i en vegg der det var et annet vindu. Det var antagelig derfor vinduet var frostet. Det var ikke bra!

Les mer

Bedømmelse av Exe Hotel Della Torre Argentina

Les mer

Torhild og rejsefæller fra Fevik i Norge boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 1. til d. 6. oktober 2011.

Det var en fantastisk tur. Hotellet lå helt perfekt til med gangavstand til alt. Veldig hyggelig betjening på hotellet, og perfekt med takterrasse.
Frokosten var bedre enn forventet i Italia, med grovt brød (og dansk brød) .
Kan absolutt anbefale dette hotellet :)

Les mer

Eli og rejsefællerne fra Lysekloster i Norge boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 1. til d. 4. september 2011.

Turen gikk fint, jeg har et par kommentarer jeg gjerne deler med dere:

1) Hotellet var veldig sentralt plassert, hyggelig stab, imøtekommende og vennlig.
2) Takterassen, som er avbildet i omtalen av hotellet, trenger en vesentlig oppgradering. Der var skittent og svært lite hyggelig å være.
3) Rommene er noe mørke og tunge, nok fordi hotellet er relativt gammelt. Likevel funksjonelt, men med dårlig fungerende aircond. Da vi var der var det svært varmt, og vi klarte ikke å få temperaturen på rommet under 25 grader, som er for varmt. Resultatet ble en forkjølelse for oss alle. Det bør utbedres.

Alt i alt en hyggelig opplevelse som vi anbefaler til andre, men man MÅ gjøre noe med aircond, ellers må det ikke stå i annonsering at det er aircond.

Les mer

Niels og rejsefællen fra Laksevåg i Norge boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 21. til d. 25. oktober 2007.

Turen var en stor suksess.

Roma var fantastisk på alle måter. Hotellet lå sentralt til, slik at vi kunne mer eller mindre gå til de kirker, museer, ruiner vi ville besøke. Hotellet var veldig bra. Rommene var rene og pene og frokosten var veldig bra - godt utvalg av det man trenger.

Det var allt i allt noen flotte dager i Roma hvor vi opplevde langt mer enn vi hadde sett for oss. Paven fikk vi se, sangopplevelser på unik italiensk restaurant (en tro kopi av Gudfaren som sang O'sole mio - virkelig stor opplevelse), fikk med oss et bryllup i en av de mange kirkene vi var innom. Flott vær, veldig god og billig mat. Så dette gjør vi om igjen, men da tar vi med oss våre barn. Vi opplevde Roma som veldig trygg og behagelig. Vi gikk ute i bakgatene sent på natten uten å føle noe ubehag.

Roma kan anbefales på det aller sterkeste og Hotel della Torre Argentina kan varmt anbefales. Vi anbefaler også in-italia som har ordnet vårt opphold meget profesjonellt.

God tur.

Les mer
 
search map