Anmeldelser av Domus Sessoriana

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Domus Sessoriana

Les personlige anmeldelser av Domus Sessoriana som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Domus Sessoriana. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Et fint utgangspunkt for opplevelser i Roma

Det var en flott opplevelse å bo på Domus Sessorina. Litt spesiell å bo i et gammelt kloster med en vakker innebygd kirke ;-)
Rommet var ok, det var det som det burde være. Utsikten fra rommet var nydelig. Vi var også heldige å oppleve en liten messe i nedre kapell. Personalet var vennlig og serviceinnstilte. Frokosten var typisk italiensk, kaffe sannsynligvis best hvis du ikke liker kake og tørt hvitt brød.

Roma som feriedestinasjon

Vi gikk mellom 18 og 20 kilometer hver dag og opplevde mye. Det er bare så mye å se og oppleve i byen. Festningen ved elven var spennende og utsikten derfra veldig vakker. Det var også en utstilling der du gikk under jorden på et glassgulv over en spennende utgravning av et herskapsvilla. Nonna Betta var en spennende restaurant med fantastisk mat. Det er også en "slakter" ved Panteon hvor vi nøt en fin tallerken med ost, forskjellige pålegg i en suveren kvalitet. I tillegg fikk vi anbefalt en fantastisk vin som smakte som englesang :-).
Panteon er også enestående. Vi nøt også en liten opera intermezzo på Panteon

Domus Sessoriana
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Domus Sessoriana
Dobbeltrom
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2017
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Autentisk.

Hyggelig og rolig hotell, men på grunn av de "originale" dører kan det oppleves støy -. avhengig av naboer. God service og frokost. Et område som er preget av lokalbefolkningen. Anbefales.

Roma som feriedestinasjon

Domus Sessoriana
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Domus Sessoriana
Dobbeltrom
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode April 2017
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Hotel Andreotti

Roma, Lazio

Hotel Arcangelo

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map