Hotell i Roma

Domus Sessoriana

 
Domus Sessoriana er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Domus Sessoriana er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bygningene som rommer det nåværende 3-stjerners hotellet var opprinnelig et stort kloster som huset 2009 forskjellige munkeordener opp gjennom tidene.

Hotell med egen kirke

Hotellet er forbundet med den imponerende Santa Croce-kirken i Gerusalemme, og kun 5 minutters gange fra Romas domkirke San Giovanni in Laterano. Her finner du også nærmeste metrostasjon, bybusser og trikk som alle frakter dere inn til Romas historiske sentrum på kort tid.

Vinbar og takterrasse

Det er et imponerende syn som venter dere når dere spaserer gjennom det grønne området til Domus Sessoriana, som ligger til høyre for kirken. Det er høyt under taket i resepsjonen, og hele den historiske bygningen er preget av en luftig og majestetisk stemning. Hotellets største attraksjon er utvilsomt den store takterrassen med imponerende utsikt over hele Romas sentrum.

Bo i de gamle munkecellene

Nåtidens hotellrom er innredet i de gamle munkecellene, og man har så vidt det var mulig bevart det opprinnelige utseendet - men komplekset er naturligvis fullstendig renovert så det lever opp til våre moderne komfort-krav. Domus Sessoriana har totalt 60 rom i forskjellige størrelser som alle er pent, men enkelt innredet med aircondition, satelitt-tv, minibar og eget bad med hårføner.

Les om rommene på Domus Sessoriana

 
 

Gjesteanmeldelser av Domus Sessoriana

Les personlige anmeldelser av Domus Sessoriana som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Domus Sessoriana. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Domus Sessoriana

Bedømmelse av Domus Sessoriana

Les mer

Bedømmelse av Domus Sessoriana

Les mer

Bedømmelse av Domus Sessoriana

Les mer

Bedømmelse av Domus Sessoriana

Les mer

Slitt men hyggelig

Hyggelig middelklasse hotell, men litt slitt. God frokost.

Les mer

På hotellet i et gammelt kloster

Domus Sessoriana er innredet i et gammelt kloster og dermed forskjellig fra de vanlige hotellene. Rommet var spartansk dekorert men fint, vi reiste 2 kjærester sammen og hadde ønsket separate senger og det fikk vi. Sengene var gode. Det er aircondition på rommet, men det hørtes bråkte veldig og ødela nattesøvnen vår den første natten. Følgende netter åpnet vi vinduet i stedet, det fungerte bra - det var rolig i området.
Frokosten var enkel. Det var frukt - men bare hvis du var der kl. 7 da de åpnet. Frukten forsvant som dugg for solen og ble ikke fylt opp.
I beskrivelsen av Domus Sessoriana kunne vi lese at det var kafé, vinbar og restaurant - og se bilder av dette blant annet på takterrassen. Det var ingen av de nevnte tingene. Takterrassen var hyggelig, men det var absolutt ingen servering der oppe - heller ikke noe annet sted på hotellet. Det er en salgsautomat i kjelleren hvor du kan trekke kaffe, brus og litt sjokolade - men det er hverken en kafé, vinbar eller restaurant. Knappt nok en erstatning for minibaren, som ble beskrevet, men som heller ikke fantes. Vi var utrolig skuffet - det er dumt å love kafé, vinbar og restaurant på et hotell som er litt utenfor det pulserende bylivet når det overhode ikke er noe i det hele tatt! Vi reiste sent i april, og hvis fraværet av de nevnte tingene har noe med lavsesong/høysesong å gjøre - ja, da må det oppgis i beskrivelsen. Alt annet er for dumt - man skal aldri utsette kunden for forventninger som man ikke kan oppftlle.

Les mer
 
search map