Hotell i Roma

Domus Sessoriana

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bygningene som rommer det nåværende 3-stjerners hotellet var opprinnelig et stort kloster som huset 2009 forskjellige munkeordener opp gjennom tidene.

Hotell med egen kirke

Hotellet er forbundet med den imponerende Santa Croce-kirken i Gerusalemme, og kun 5 minutters gange fra Romas domkirke San Giovanni in Laterano. Her finner du også nærmeste metrostasjon, bybusser og trikk som alle frakter dere inn til Romas historiske sentrum på kort tid.

Vinbar og takterrasse

Det er et imponerende syn som venter dere når dere spaserer gjennom det grønne området til Domus Sessoriana, som ligger til høyre for kirken. Det er høyt under taket i resepsjonen, og hele den historiske bygningen er preget av en luftig og majestetisk stemning. Hotellets største attraksjon er utvilsomt den store takterrassen med imponerende utsikt over hele Romas sentrum.

Bo i de gamle munkecellene

Nåtidens hotellrom er innredet i de gamle munkecellene, og man har så vidt det var mulig bevart det opprinnelige utseendet - men komplekset er naturligvis fullstendig renovert så det lever opp til våre moderne komfort-krav. Domus Sessoriana har totalt 60 rom i forskjellige størrelser som alle er pent, men enkelt innredet med aircondition, satelitt-tv, minibar og eget bad med hårføner.

Les om rommene på Domus Sessoriana

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map