Hotell i Roma

Domus Romana Hotel

 
Domus Romana Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Domus Romana Hotel er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i Romas historiske sentrum, mellom Piazza Barberini og den populære handlegaten Via Nazionale, finner dere et av Romas mest spennende hoteller. Allerede når dere står ute på den forholdsvis anonyme gaten dras blikket automatisk gjennom den store porten og mot den pittoreske gårdshagen. Her kan dere både spise frokost og nyte en kjølig drink etter dagens opplevelser, akkompagnert av lyden av rislende vann fra den lille fontenen. Domus Romana Hotel har også en liten terrasse i femte etasje der dere kan beundre utsikten over Romas tak.

Overnatt i et historisk kloster

Domus Romana Hotel holder til i et kloster fra det 17. århundrede, og mange av den originale bygningens karakteristiske trekk har blitt godt ivaretatt. Den store fellesstuen er preget av imponerende søyler og en fantastisk utsmykning av de vakre tak-hvelvingene, noe som får stå i fokus da innredningen ellers er forholdsvis spartansk.

Severdigheter i lokalområdet

Her bor dere 500 meter fra Spansketrappen og Forum Romanum, to av Romas mest besøkte severdigheter, mens Quirinalet, Palazzo Barberini og den fryktinngytende "knokkel-kirken" på sistnevnte ligger enda nærmere hotellet. Dersom dere har bruk for offentlig transport ligger hovedjernbanestasjonen Stazione Termini ca. 500 meter fra hotellet, og mange av de lokale bussene stopper langs Via Nazionale. Nærmeste metrostasjoner er Barberini og Repubblica, ca. 5 minutters gange fra hotellet.

Benytt dere av fasilitetene

Resepsjonen er døgnåpen og i lobbyen finner dere heis, kafé, frokostsal, møtelokale og internettilgang (mot betaling) - de tykke veggene kan tidvis skape problemer for internettdekningen. Rommene er pent, men enkelt innredet i klassisk stil, og størrelsen varierer. Alle rommene er utstyrte med aircondition, tv, telefon, vekketjeneste, minibar, safe og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Dersom dere kommer med bil er det mulig å parkere i Garage Nazionale i Via Napoli (mot betaling).

Rommene på Domus Romana Hotel

 
 

Gjesteanmeldelser av Domus Romana Hotel

Les personlige anmeldelser av Domus Romana Hotel som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Domus Romana Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra Domus Romana Hotel

God beliggenhet

Trivelig hotell med god beliggenhet. Vi spiste frokost i 2 omganger. De som spiste når det åpnet var veldig fornøyde. Vi som spiste litt senere kom til en stort sett tom frokostbuffét der det var slutt på det meste.

Les mer

Bedømmelse av Domus Romana Hotel

Kjempefint hotell, verdt pengene, midt i sentrum av Roma ,, ??????????

Les mer

Hyggelig sentralt hotell

Les mer

Bedømmelse av Domus Romana Hotel

Les mer

Bedømmelse av Domus Romana Hotel

Les mer

Stort familierom og god frokost

Stort familierom - soverom og stue med sovesofa

God frokost med egg, bacon, frokostblandinger, frukt, kaker mm
Fin uteplass til frokost eller en kaffe eller ett glass.

Glimrende tranportservice til flyplassen

Les mer
 
search map