Hotell i Roma

Domus Romana Hotel

 
Domus Romana Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Domus Romana Hotel er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i Romas historiske sentrum, mellom Piazza Barberini og den populære handlegaten Via Nazionale, finner dere et av Romas mest spennende hoteller. Allerede når dere står ute på den forholdsvis anonyme gaten dras blikket automatisk gjennom den store porten og mot den pittoreske gårdshagen. Her kan dere både spise frokost og nyte en kjølig drink etter dagens opplevelser, akkompagnert av lyden av rislende vann fra den lille fontenen. Domus Romana Hotel har også en liten terrasse i femte etasje der dere kan beundre utsikten over Romas tak.

Overnatt i et historisk kloster

Domus Romana Hotel holder til i et kloster fra det 17. århundrede, og mange av den originale bygningens karakteristiske trekk har blitt godt ivaretatt. Den store fellesstuen er preget av imponerende søyler og en fantastisk utsmykning av de vakre tak-hvelvingene, noe som får stå i fokus da innredningen ellers er forholdsvis spartansk.

Severdigheter i lokalområdet

Her bor dere 500 meter fra Spansketrappen og Forum Romanum, to av Romas mest besøkte severdigheter, mens Quirinalet, Palazzo Barberini og den fryktinngytende "knokkel-kirken" på sistnevnte ligger enda nærmere hotellet. Dersom dere har bruk for offentlig transport ligger hovedjernbanestasjonen Stazione Termini ca. 500 meter fra hotellet, og mange av de lokale bussene stopper langs Via Nazionale. Nærmeste metrostasjoner er Barberini og Repubblica, ca. 5 minutters gange fra hotellet.

Benytt dere av fasilitetene

Resepsjonen er døgnåpen og i lobbyen finner dere heis, kafé, frokostsal, møtelokale og internettilgang (mot betaling) - de tykke veggene kan tidvis skape problemer for internettdekningen. Rommene er pent, men enkelt innredet i klassisk stil, og størrelsen varierer. Alle rommene er utstyrte med aircondition, tv, telefon, vekketjeneste, minibar, safe og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Dersom dere kommer med bil er det mulig å parkere i Garage Nazionale i Via Napoli (mot betaling).

Rommene på Domus Romana Hotel

 
 

Lignende boliger

Terrazza Barberini

Roma, Lazio

Hotel Regno

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map