Hotell i Roma

Domus Libera

 
Domus Libera er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Domus Libera er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En rolig beliggenhet midt i sentrum

Er du på utkikk etter et fint lite sted å bo i sentrum av Roma, og vil du være sikker på god kvalitet, da er Domus Libera absolutt det rette stedet for deg. Det ligger bare 400 meter fra Pantheon, 200 meter fra Piazza Venezia og 50 meter fra Via Del Corso, en av Romas mest populære handlegater, det blir ikke mye bedre. Selv Vatikanet er bare en halv times gange unna, hvis du ikke heller lar deg friste av de mange interessante severdigheter underveis. Du har en av Romas mest spennende områder på dørstokken. Selv om Roma er både en livlig og travel by, ligger Domus Libera i en av de mer rolige gatene og det er et godt utvalg av restauranter og kaféer i umiddelbar nærhet.

Flott gjestfrihet

Domus Libera tilbyr ekte bed and breakfast atmosfære, som er varm og personlig. Huset var opprinnelig eid av den italienske renessansemaleren Sebastiano del Piombo, som var på samme tid som blant andre Michelangelo, Leonardo da Vinci og Raphael. De gamle leilighetene er innredet i moderne art nouveau-stil, som gjør rommene lyse og innbydende. Fargevalg er nøye balansert og gir rommet en hyggelig atmosfære og følelsen av hjemlig komfort med et elegant og moderne preg. Her vil du raskt føle seg hjemme og komfortabel.

Les mer om Domus Libera

Nyt en romantisk ferie

Domus Libera er et lite B&B med et begrenset utvalg av fasiliteter, men klart oppveid av den unike sjarmen. Domus Libera er et fint gjemmested for en romantisk parferie, og du kan nyte utsikten over Roma fra den lille takterrassen. Frokosten kan du nyte i det lille frokostrommet, og den er både god og variert. Den består blant annet av egg, bacon, kjøttpålegg, ost, yoghurt, frisk frukt, ferskpresset appelsinjuice og selvfølgelig er det også en god kopp italiensk kaffe. Wi-Fi er tilgjengelig over hele Domus Libera.

På grunn av feriestedets størrelsen er det ikke full bemanning i resepsjonen døgnet rundt, så det er viktig at du informerer om ditt ankomsttidspunkt på forhånd.

Romslige og eksklusive rom

Det lille bed & breakfast har kun 6 rom, som alle er meget smakfullt innredet. Det finnes flere forskjellige kategorier av rom, og det er hovedsakelig størrelsen som skiller dem. Alle rom har aircondition, satellitt-TV, wi-fi, gratis minibar med vann og brus, vannkoker, Nespresso kaffemaskin, safe og et stort bad med en regndusj, toalett, hårføner og Hermes badeprodukter.

Les om rommene på Domus Libera

Sjul teksten
 
 
search map