Feriebolig i Roma

Dimora Torre Argentina

 
Dimora Torre Argentina er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Dimora Torre Argentina er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

200 meter fra Pantheon og 400 meter fra Campo de' Fiori finner dere Dimora Torre Argentina med plass til hele familien og alle dens generasjoner på tur. Med minst 5 meter under taket og med en herskapelig og behagelig sittesalong i stuen, for ikke å snake om det flotte kjøkkenet og de moderne fasilitetene, lever dere som adelige midt i Den Evige Stad.

Nyt alt Roma har å by på

Innta en herlig frokost sammen i den luftige stuen med varer fra markedet på livlige Campo de' Fiori. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere. Avslutt dagen med et glass god vin i sofakroken.

Les mer om Dimora Torre Argentina

Treromsleilighet med 8/10 soveplasser
- Leiligheten er omtrent 120 m² stor og ligger i andre etasje over en vinbar/restaurant (sene åpningstider medfører dessverre til litt støy i et av soverommene). Tre inn i entréen som går over til en lang gang som fører til stuen. I denne gangen finner dere en hems med dobbeltseng, mens i den romslige stuen er det en dobbel sovesofa. Dere finner også et velutrustet og separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, stort kjøleskap, fryser, brødrister, vannkoker og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng og hems med to enkeltsenger, et soverom med dobbeltseng og hems med skrivebord, et bad med dusj og toalett, samt et ekstra bad med badekar og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi og vaskemaskin.

Bestill deres flotte ferieleilighet

Selv om dere ønsker en sentral beliggenhet behøver det slett ikke å gå utover plassen og komforten. Senk skuldrene i denne romslige og smakfulle leiligheten rett rundt hjørnet fra Pantheon. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map