Feriebolig i Roma

Dimora Governo Vecchio

 
Dimora Governo Vecchio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Dimora Governo Vecchio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bli kjent med Roma

Nyt morgenkaffen i den koselige sofasalongen, før dere vandrer rett bort til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med deres kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere. Returner til den svale leiligheten via Campo de' Fiori med en smakfull gelato i hånden.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (fjerde etasje u/ heis)
- Leiligheten ligger i fjerde etasje i en bygning uten heis, og består av en stor stue med en dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, et separat kjøkken med ovn og et bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med aircondition, flatskjermstv med satelittkanaler og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale ferieleilighet

Se frem til å nyte livets glade dager i den italienske hovedstaden. Returner til denne komfortable leiligheten midt i sentrum og få det meste ut av dagene deres i Roma. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Dimora Governo Vecchio

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Dimora Governo Vecchio

Les personlige anmeldelser av Dimora Governo Vecchio som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Dimora Governo Vecchio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Dimora Governo Vecchio

Mai 2017

Igjen noen herlige dager i Roma

Les mer

Bedømmelse av Dimora Governo Vecchio

Les mer

Bedømmelse av Dimora Governo Vecchio

Les mer

Bedømmelse av Dimora Governo Vecchio

Les mer
 
search map