Feriebolig i Roma

Dimora Giulia

 
Dimora Giulia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Dimora Giulia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne flotte store leiligheten ligger i Via della Barchetta, rett ved Campo de' Fiori. Leiligheten ligger i en rolig sidegate til Via Giulia, så her får dere ro om natten, samtidig som det romerske nattelivet kun er få minutters gange herfra.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Fireromsleilighet med seks soveplasser (2 & 3 etg)
-Leiligheten er fordelt på tre etasjer med inngang i andre etasje, og består av en stue med lite, åpent kjøkken, tre soverom med dobbeltsenger og to bad/toalett. Leiligheten har en ca. 15 m² stor terrasse vendt ut mot bygården, men som er overdekket og avskjermet av en høy mur (så man får ikke følelsen av å sitte under åpen himmel). I tillegg til heisen, er leiligheten utstyrt med aircondition, satellitt-tv og stereoanlegg. Vennligst bemerk at da spisebordet kun er beregnet på 4 personer anbefaler vi ikke å bo 6 stykker her dersom dere planlegger å spise større måltider i leiligheten.

Bestill deres sentrale ferieleilighet

Se frem til spennende dager i den italienske hovedstaden med flere verdenskjente severdigheter rett rundt hjørnet fra der dere bor. Slapp av i den flotte leiligheten og fordøy dagens inntrykk med et glass vin i hånden ute på terrassen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les mer om Dimora Giulia

Sjul teksten
 
 
search map