Feriebolig i Roma

Dimora Giulia

 
Dimora Giulia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Dimora Giulia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne flotte store leiligheten ligger i Via della Barchetta, rett ved Campo de' Fiori. Leiligheten ligger i en rolig sidegate til Via Giulia, så her får dere ro om natten, samtidig som det romerske nattelivet kun er få minutters gange herfra.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Fireromsleilighet med seks soveplasser (2 & 3 etg)
-Leiligheten er fordelt på tre etasjer med inngang i andre etasje, og består av en stue med lite, åpent kjøkken, tre soverom med dobbeltsenger og to bad/toalett. Leiligheten har en ca. 15 m² stor terrasse vendt ut mot bygården, men som er overdekket og avskjermet av en høy mur (så man får ikke følelsen av å sitte under åpen himmel). I tillegg til heisen, er leiligheten utstyrt med aircondition, satellitt-tv og stereoanlegg. Vennligst bemerk at da spisebordet kun er beregnet på 4 personer anbefaler vi ikke å bo 6 stykker her dersom dere planlegger å spise større måltider i leiligheten.

Bestill deres sentrale ferieleilighet

Se frem til spennende dager i den italienske hovedstaden med flere verdenskjente severdigheter rett rundt hjørnet fra der dere bor. Slapp av i den flotte leiligheten og fordøy dagens inntrykk med et glass vin i hånden ute på terrassen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les mer om Dimora Giulia

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Dimora Giulia

Les personlige anmeldelser av Dimora Giulia som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Dimora Giulia . I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Dimora Giulia

Bedømmelse av Dimora Giulia

Les mer

Bedømmelse av Dimora Giulia

Les mer

Bedømmelse av Dimora Giulia

Les mer

En innestengt leilighet

Vi var 4 voksne som ville ha og søkte etter:
- en leilighet sentralt i Roma: Ønsket ble innfridd
- en leilighet med 2 bad: Ønsket ble innfridd
- en leilighet med veranda eller balkong: Ikke innfridd i det hele tatt, vi så knapt nok himmelen fra det In-Italia definerer som en balkong. Stor skuffelse
- en leilighet med kjøkken: der var et kjøkken med 2 kokeplater (propan), sparsomt med kokkeutstyr, ovnen var fjernet og det var knapt om plass til 4 rundt spisebordet
I tillegg ringte renovatøren på alle ringeklokker i blokka hver morgen før kl 08.00 for å få noen til å åpne ytterdøra.
Det var kun lagt ut ett sett med håndklær til hver person, noe som er for lite til 8 dagers opphold.

Les mer

Super beliggenhet hvis du ikke bryr deg noe særlig om innlosjeringen, men bare trenger et greit sted å sove

Denne leiligheten ligger ekstremt sentralt til i Roma, ca. 300-400 meter fra Farnese-palasset og Campo de' Fiori, der det på sistnevnte er så hyggelig og stemningsfullt fra tidlig om morgenen til sent på kveld. Men leiligheten bør kun velges hvis det ikke spiller noe rolle for deg om det er lyst eller mørkt utenfor da det stort sett ikke er vinduer, og de som er der vender ut mot en avstengt altan i en bakgård. Den kan heller ikke anbefales til bevegelseshemmede, for selv om det er en heis opp til leiligheten fra gateplan må man opp og ned trapper til alle rommene i leiligheten.

Les mer

Merete og rejsepartnere fra Rasta i Norge boede på Dimora Giulia i Rom fra d. 13. til d. 16. april 2009.

Vi var 6 personer/3par som reiste til Roma.
Leiligheten har en meget sentral beliggenhet med ca 15minutters gåavstand til de fleste serverdigheter.
Roma er en helt fantastisk by og vi kommer gjerne igjen.
Leiligheten var ideell for oss, med to soverom i 3 etg og et soverom i 1. etasje samt to toalett/bad.
Kjøkken/stuedelen var i 2 etg.
Den lille luftebalkongen hadde jeg forventet hadde noe utsikt eller i det minste vendte ut mot en bakgård etc, men det var rett inn i en mur.
Men det hadde ikke noe å si på oppholdet. I Leiligheten spiste vi kun frokost og sov.
Vi er meget fornøyd med oppholdet og leiligheten. Damen som kom med nøkkelen var også meget behjelpelig og hadde med bykart og ga oss tips om restauranter etc.
Rent og pent, stille og rolig. Her hørte vi ikke noe trafikkstøy selv om vi bodde midt i Roma.

Tusen takk for oss og vi benytter oss gjerne av In-Italia igjen.
Dette er tredje gangen vi bestiller gjennom dere og vi er meget fornøyd.
Tusen takk for god service og på gjensyn :-)

Les mer
 
search map