Anmeldelser av Dimora Crociferi

 
Dimora Crociferi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Dimora Crociferi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Dimora Crociferi

Les personlige anmeldelser av Dimora Crociferi som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Dimora Crociferi. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

koselig men sparsommelig leilighet og svært sentralt

Leilighet lå svært sentralt og vi hadde et vedlig fint opphold, bortsett fra:

At dusj på det ene badet var defekt og toalett (lokk) på det andre badet var defekt, samt oppvaskmaskin på kjøkkenet også var defekt(nederste skuff manglet hjul). Dusj ble reparert under oppholdet, så det var bra.

Vi er også kommet hjem med en del kløende stikk på kroppen( noen av oss) og er redd vi har fått med oss veggdyr hjem, men her er vi altså ikke sikre.. Stikk på steder som er dekket av klær, sannsynliggjør iallefall insekt fra sengene og ikke fra opphold ute.

Manglet også vinglass på, og litt lite glass generelt

Anbefalinger til kommende gjester

Restauranten Osteria, noen meter til høyre for inngang til leilighet ble prøvd siste kvelden og det var en både hyggelig og rimelig opplevelse. Her fant vi den beste pizzaen og den beste Tiramisu kaken.

In-Italias kommentarer

Vi vil straks underrette vores samarbejdspartner om de nævnte problemer i lejligheden, så de kan blive udbedret!

Dimora Crociferi
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Dimora Crociferi
Treromsleilighet 4/6 soveplasser (4 etg u/ heis)
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2013
Antall reisende 5 voksne, 2 barn
Navn
Torer og rejsefølget fra Oslo i Norge boede på Dimora Crociferi i Rom fra d. 9. til d. 12. juli 2011.

Turen gikk svært fint, leieligheten hadde en utmerket beliggenhet – meget romslig, og funksjonell. Kunne ikke vært bedre.
Selv om den lå midt i et av de meste besøkte turiststedene, Trevifontenen, var det ikke støy eller ubehagligheter av den grunn (har misstanke om konemisshandling i leiligheten over eller under, men det kan ikke en utleier ha kontroll over…)

Leiligheten fungerte 100 %, en hyggelig og effektiv vertinne tok i mot oss og ga oss nødvendig veiledning.
Det eneste minuset var dusjbatteriet på det ene badet. Pakninger bør skiftes. Det meste av det varme vannet gikk ned i karet og ikke opp i dusjen. Detaljer, men enkelt å fikse slik at en ikke blir skoldet på føttene og kald i holdet… Kanskje en av grunnene til at det ble lite varmt vann igjen til oppvask etter at fem personer hadde dusjet?

Ellers har vi bare positive erfaringer med leieligheten og (den sentrale) beliggenheten, og tilrettelegging/oppfølging fra ”In-italia”.
Kan også anbefale restauranten som lå rett utenfor porten til leieligheten. Erfarne, proffe servitører, god mat, ikke for dyrt og stille og rolig inne i lokalet hvis en ikke vil sitte ute i folkelivet (som en også kan velge å gjøre...).

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2011
Antall reisende 5 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2011
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Anne-Kristine og familien fra Eidsvågneset i Norge boede på Dimora Crociferi i Rom fra d. 8. til d. 11. juli 2010.

Vi hadde som vanlig et supert opphold i Roma. Det er tredje gang vi benytter In-Italia sine leiligheter i byen og vi bodde for andre gang i leiligheten Dimora Crociferi. En alle tiders leilighet som befinner seg ca 50 meter fra Trevi Fontenen!
Leiligheten har aircondition, og det er deilig i juli når temperaturene kommer godt opp over 30 tallet. Den nøkleansvarlige som tok imot oss var en morsom og hyggelig dame som ga oss mange "handy hints" med på veien. Alltid nyttig, også for oss
som har vært i Roma før. Roma er en vidunderlig by som med sitt kompakte sentrum er lett å manøvrere rundt i som turist. Vi vender alltid tilbake.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2010
Antall reisende 4 voksne, 2 barn
Navn
Trine og familie fra Lørenskog i Norge boede på Dimora Crociferi i Rom fra d. 5. til d. 8. maj 2008.

Vi har vært i Roma mange mange ganger og alltid bodd på hotell. Det kommer vi aldri mere til å gjøre, fordi den leiligheten var helt topp å bo i, selv om vi var seks stykker. Beliggenheten er perfekt og alt fungerte bra.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2008
Antall reisende 4 voksne, 2 barn
Navn
Stig Hefstad og medrejsende fra Kongsvinger i Norge boede på Dimora Crociferi i Rom fra d. 19. til d. 24. marts 2008.

Siden det var min 4. tur til Rom i påsken hadde jeg en viss ide om hva som var i vente. De to andre hadde det ikke - det var deres første tur til Roma og Italia. Men de ble ikke skuffet. Selv om været i mars ikke var det beste - det var kald vind i perioder og en god del regn - spesielt på påskeaften og 1. Påskedag - hadde de (og jeg) det kjempefint. Vi er enige om at det må gjentas ved en passende anledning - helst så snart som mulig. Vi fikk med oss noe av det mest vesentlige - Forum, Piazza Venezia, Colosseum, Peterskirken, Trastevere - pluss litt til. Men masse gjenstår.
Det var deilig å ha leilighet når vi var tre stykker. Ville vi ha en sen start på dagen kunne vi lage vår egen frokost (morgenmat) og også middag om kvelden dersom vi var litt sene hjem etter en lang tur ute. Og leiligheten var bedre enn det vi hadde regnet med av bildene. Og til tross for at vi var nesten så midt i Roma som mulig var det vidunderlig stille når vi skulle legge oss.
Og neste tur...!? Vet ikke sikkert - men jeg kunne tenke meg å ta de to andre med utenfor byen - kanskje nedover mot Sorrento og la dem få oppleve den delen av Italia - og kanskje litt utenfor den vanlige turistsesongen. Påsken er jo en tid med masse turister og andre tilreisende - og køene blir jo deretter. Vi hadde det kjempekjekt! Og som min stesønn på 15 sa en kveld: "Vi gikk jo ikke så mye i dag - men jeg er sliten etter alt jeg har sett".
Vi kommer tilbake. Og In-Italia skal ikke se bort fra at det er de som blir vår "turoperatør" også neste gang.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mars 2008
Antall reisende 2 voksne, 1 barn
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2008
Antall reisende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode April 2008
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen
Berit og rejsefællerne fra Ingeberg i Norge boede på Dimora Crociferi i Rom fra d. 16. til d. 19. september 2007.

Vi hadde et fortreffelig opphold- og kunne ikke bodd bedre! Meget sentralt, trivlig, ekte italiensk leilighet!
Tips: Vaskepulver/middel og oppvaskkluter bør være tilgjengelig på kjøkkenet. Kommer til å anbefale dere til venner og bekjente.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2007
Antall reisende 3 voksne, 1 barn
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2007
Antall reisende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

Side 1 2 Neste side
 
search map