Feriebolig i Roma

Dimora Crociferi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Mange av de imponerende severdighetene ligger innenfor kort rekkevidde fra Dimora Crociferi, og den storslåtte Trevifontenen ligger praktisk talt rett rundt hjørnet. Her kan dere velge fritt blant de mange restaurantene, kaféene og handlemulighetene i området.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori ikke langt unna, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Dimora Crociferi

Treromsleiligheten med 4/6 soveplasser (4. etg u/ heis)

- Leiligheten består av en spisestue, et kjøkken (m/ bl.a oppvaskmaskin og gasskomfyr med ovn), en stor stue, et soverom med dobbeltseng og tilhørende bad med badekar, og et soverom med to enkeltsenger og et lite bad med toalett og dusj. Det er mulig å få satt inn to ekstra soveplasser i leiligheten, som for øvrig er utstyrt med aircondition, vaskemaskin, oppvaskmaskin, satellitt-tv og telefon.

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Roma

Se frem til uforglemmelige feriedager i Den Evige Stad med en sentral beliggenhet og moderne komfort. Få det meste ut av storbyferien med et opphold i Dimora Crociferi. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Trevi

Roma, Lazio

Terrazza Pallaro

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map