Feriebolig i Roma

Dimora Cancelleria

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Kun få skritt fra den berømte plassen Campo de' Fiori, i en rolig sidegate, ligger denne flotte leiligheten i tredje etasje av en bygning vendt mot renessansepalasset Palazzo della Cancelleria.

Få med dere alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen rett rundt hjørnet på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Treromsleilighet med 4 soveplasser
- Denne elegante leiligheten ligger i tredje etasje (m/ heis) ,og består av en stue med kjøkkenkrok og spiseavdeling, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger (som kan samles til en dobbeltseng), samt et bad med dusj og badekar. Leiligheten er utstyrt med vaskemaskin, oppvaskmaskin, satelitt-tv, aircondition og Wi-Fi.

Bestill deres ferieleilighet i Roma sentrum

Nyt herlige dager i Den Evige Stad og returner til denne behagelige leiligheten når dere måtte ønske det, enten det er for å legge fra dere shoppingposene eller bare for å ta en pust i bakken. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Dimora Cancelleria

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map