Feriebolig i Roma

Dimora Cancelleria

 
Dimora Cancelleria er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Dimora Cancelleria er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Kun få skritt fra den berømte plassen Campo de' Fiori, i en rolig sidegate, ligger denne flotte leiligheten i tredje etasje av en bygning vendt mot renessansepalasset Palazzo della Cancelleria.

Få med dere alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen rett rundt hjørnet på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Treromsleilighet med 4 soveplasser
- Denne elegante leiligheten ligger i tredje etasje uten heis, og består av en stue med kjøkkenkrok og spiseavdeling, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger (som kan samles til en dobbeltseng), samt to bad med dusj og badekar. Leiligheten er utstyrt med aircondition og Wi-Fi.

Bestill deres ferieleilighet i Roma sentrum

Nyt herlige dager i Den Evige Stad og returner til denne behagelige leiligheten når dere måtte ønske det, enten det er for å legge fra dere shoppingposene eller bare for å ta en pust i bakken. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Dimora Cancelleria

Sjul teksten
 
 
search map