Hotell i Roma

Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gratis parkering og transport

Dersom dere vil oppleve storbyen og samtidig nyte luksuriøse omgivelser etter lange sightseeing-dager, er det 4-stjerners Hotel Crowne Plaza noe for dere. Rett ved den store Doria Pamphili-parken, kun 3,5 km utenfor bykjernen og ikke langt fra Peterskirken, ligger denne oasen. Parker leiebilen helt kostnadsfritt og hopp på hotellets shuttle-buss som går inn til sentrum flere ganger for dagen.

Restauranter og barer

Her finner dere to restauranter og to barer, så her får dere flere muligheter for god mat og forfriskninger. På hotellets restaurant Papillon får dere servert både lunsj og middag med retter som varierer mellom alt fra paninier til tradisjonelle italienske pastaretter, internasjonale måltider og en a la carte-meny. Innta måltidene på terrassen med utsikt over bassenger dersom været tillater det. Frokost kan nytes med en utsikt over hagene i Le Jardin d'Hiver i hotellets andre restaurant. Slapp av med en deilig cocktail og live musikk i Lumier Bar (åpen fra 20:30 - 01:30).
hotellet er det resepsjon, oppholdsstue, frokostrestaurant -hvor det serveres buffet- to restauranter, to barer, syv konferanserom, heis og parkeringsplass. Det er dessuten en innendørs svømmebasseng -som kun kan benyttes av personer over 16 år-, sauna, tyrkisk bad og fitness-rom.

Les mer om Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Stor hage med utendørsaktiviteter

Slapp av ved det store bassenget i hagen, med solsenger og parasoller pent danderte rundt kanten i sommermånedene (juni - september), der dere også finner barnebassenget. Dere trenger ikke å gå langt dersom sulten eller tørsten kaller da bassengbaren er åpen fra 11:00 til 19:00 i sommermånedene og tilbyr er vidt utvalg av snacks i løpet av dagen. I tillegg har hotellet fire tennisbaner, et velværesenter/spa med innendørs basseng (aldersgrense 16 år), et treningssenter, sauna og et Tyrkisk bad.

Hotellrom med moderne fasiliteter

Hotellets rom er behagelige og utstyrt med all slags moderne nødvendigheter, som internet (trådløst eller via kabel), telefon, satellitt-tv, safe, minibar, vannkoker, strykejern m/brett, aircondition (fra mai til september), varme og selvfølgelig bad med hårføner, toalett og dusj eller badekar. De skal sies at hotellets trippelrom er utstyrt med "letti alla francese" (halvannen-seng, omtrent 140 cm bred). De fleste rommene har balkong.

Bestill deres herlige hotellrom i Roma

Se frem til å slappe godt av i elegante og behagelige omgivelser med lett tilgang til Romas historiske sentrum og alle de spennende serverdighetene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Les personlige anmeldelser av Crowne Plaza Rome - St. Peter's som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Crowne Plaza Rome - St. Peter's. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Line og familie fra Norge boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 26. til d. 2. august 2012 og på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 2. til d. 6. august 2012.

Takk for det! Vi har hatt en fantastisk tur både til Minori og Roma- utrolig godt fornøyde!! Tusen takk for strålende service og en ærlig og tydelig nettside! Kjempebra!

Hotell Crowne Plaza i Roma var også helt perfekt for oss som familie, helt supert hotell, med gode fasiliteter, et vakkert ute-område med flott basseng og en nydelig spa-avdeling! Hotellet ser svært stusselig ut på utsiden, men inni er det fint renovert og pent og delikat, så fasaden er misvisende! Store, gode rom, litt slitent bad, men helt ok! Shuttlebuss til sentrum ca. 4 ganger på formiddagen og ca. 4 ganger på ettermiddagen (også retur), til 1 euro per person er et godt alternativ til offentlig buss, men det gikk også veldig godt an. Litt langt å gå til sentrum, men taxi kostet ikke mye, ca. 10-12 euro, så helt fin beliggenhet i fht sentrum, og definitivt litt svalere enn i sentrumskjernen. Imidlertid gikk Roma veldig godt an på varmeste sommeren, selv med to små barn, et fint hotell med basseng og oppstykkede dager var en god løsning!

Vi fikk opplyst at det heller ikke var bassenghåndklær på Hotell Crowne Plaza, men der var det gratis bassenghåndklær som man kunne hente nye hver dag, veldig praktisk!

Så takk til dere - for god hjelp, råd og ikke minst gode alternativer på hotell! Vi har brukt dere før, og vil gjøre det igjen, og har også anbefalt dere videre til våre venner og familie?

Les mer

Ola og rejsefælle fra Bergen i Norge boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 16. til d. 20. oktober 2011.

Vi valgte Hotel Crowne Plaza av 3 grunner:
1. Beliggenhet litt utenfor den mest hektiske delen av Roma sentrum, men samtidig i gangavstand
2. Antatt beliggenhet rett ved Romas største park og dermed også en “grønn passasje” inn til Vatikanområdet og sentrum
3. Betydelig lavere pris enn i de helt sentrale strøkene, men med god standard

Vi hadde på forhånd lest andres kommentarer til hotellet og det var en del kritiske kommentarer til kvalitet på mat og service, men ikke av en slik art at det overskygget det vi så som antatte pluss.

Vi kan nå i etterkant konstatere følgende minus og pluss (i forhold til våre forventninger):

Minus
1. Hotellet ligger IKKE ved verken park eller grøntområder som er tilgjengelige. Den fantastisk flotte parken Villa Pampilja har nærmeste inngang 500 meter fra hotellet. Eneste måte å komme seg dit er på en meget trafikkert vei (Romatrafikk!) for en stor del uten fortau. Man kommer seg bare fra og til dit med livet som innsats!
2. Hotellet som har helse og SPA som tema og tilbud, reklamerer da heller ikke for tilgangen til parken – til tross for at den er en meget populær arena for jogging og en rekke andre trimformer. Det er faktisk ikke et skikkelig kart å oppdrive for hvordan man kommer seg til/fra parken.
3. Det er i det hele tatt svært vanskelig å gå for ikke å si sykle til/fra hotellet i noen retning. En er derfor helt avhengig av enten drosje, leiebil eller buss (hotellet har et fint busstilbud – se under pluss).
4. Maten er ingen reklameplakat for det italienske kjøkken. Heller ikke frokostbuffeten er spesielt spennende. For vår smak savner vi muligheten for frokosttallerken (müsli el.l.), grovt brød, pålegg av/med fisk, salat, oppskårne grønnsaker o.l.
5. Servicen er preget av at det er et svært stort hotell med mange seminar og konferanser – det er vanskelig å få en “personlig” service. Det blir fort en del venting og mye prioritering av telefoner fremfor gjester ved resepsjonsdisken.
6. Internetttilbudet er dyrt. Det er trådløst nett tilgjengelig på alle rom, men det koster 5 euro for en time og 15 euro for et døgn. Vi bodde på hotellet i 4 døgn og det betydde en ekstrakostnad på 60 euro.
7. Hotellet er generelt litt “slitt” og har middels godt renhold.

Pluss
1. Hotellet ligger skjermet fra trafikk og forholdsvis stille i forhold til at meget trafikkerte veier ligger tett på
2. Det tilbys et utmerket gratis shuttle buss system med busser til/fra Vatikanet tidlig på dagen og til/fra en sentrumsgate på ettermiddagn med siste retur kl. 21.15. Hotellet har også et rimelig bussalternativ (12 EU) til drosje (40 EU) til/fra flyplassen.
3. Det ser ut til at hotellet har et fint utendørs basseng og hageanlegg, men dette tilbys ikke gjester etter 1.oktober (selv når det er over +20 som det var alle våre fire dager).


Vi hadde fine dager, og kommer garantert tilbake til den evige stad (Vi har hevet mynter over skulderen ut i Trevifontenen!) - men vil nok velge et annet hotell.

Les mer

Therese og hendes familie fra Kongesberg i Norge boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 14. til d. 17. juli 2008.

Roma er en flott by, vi har vært der flere ganger uten barn, men denne gangen reiste vi med våre 2 barn. Byen ble litt for bråkete, og det var jo varmt så skyggefulle steder ble tatt godt imot. Men fikk se de viktigste severdighetene.
Vi var meget fornøyd med hotellet, og brukte mye tid på rommet og ved poolen.Rommet og servicen var veldig bra.Kort avstand inn til selve Roma og med egen bil så kom vi oss fint rundt omkring. Og vi kommer nok til å anbefale hotellet og vi kommer selv gjerne igjen.
Vi var derimot ikke fornøyd med restauranten som lå rett ved inngangen (ikke den flotte ut mot poolen). Der synes vi at maten var lite smakfull og kjedelig.

Les mer

"Stavanger familie på 4" i Norge boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 15. til d. 18. juli 2006.

Roma er uten tvil et besøk verd! Dagene I byen forløp over forventning for vår familie med to voksne og to mindre barn - og bostedet skal ha en stor del av æren for det! Det å kunne kombinere byen, kulturen og severdighetene med et forfriskende bad og fine, romslige omgivelser var svært vellykket både for store og små. Selv om hotellet ligger litt utenfor den sentrale bykjærnen, har hotellet gratis shuttlebuss både for- og ettermiddag slik at turen til og fra det historiske sentrum slett ikke er noe problem. Jeg ønsker også å fremheve hotellets fine morgenmat, rikholding buffet inkl masse frisk frukt - og til og med tilbud om små kanner kakao til barna. Romslige, ryddige rom med terasse. Fint spa-senter for de voksne. God og hyggelig restaurant. Shuttlebussen går også gratis til/fra flyplassen noen ganger pr dag. Med andre ord: Vi anbefaler gjerne hotellet til andre - særlig til barnefamlier hvor 24t midt I byen med dens trafikk ikke er optimalt - og også andre som ønsker en kombinasjon av byliv og den mer stille, avslappende tilværelse (f.eks spa). Sett med våre øyne er dette et supert valg, særlig de varme sommermånedene (pga swimmingpool).

Les mer

Bedømmelse av Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Les mer

Bedømmelse av Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Les mer
 
search map