Hotell i Roma

Corso Vittorio 308 B&B

 
Corso Vittorio 308 B&B er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Corso Vittorio 308 B&B er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Varme og gjestfrihet

Så snart du trår over dørstokken hos Corso Vittorio 308 vil du merke den oppriktige og varme gjestfriheten. Personalet er alle meget profesjonelle og glade for å kunne hjelpe deg med alt som kan gjøre ditt opphold enda bedre. Selv om utvalget av fasiliteter er begrenset er vi helt sikre på at du vil føle deg som hjemme her.

Frokost-bufféten byr på et stort utvalg av produkter, derav mange er hjemmelagde. Du kan nyte en kopp varm te eller kaffe og lese en god bok fra biblioteket i fellesstuen. Det er gratis Wi-Fi overalt på Corso Vittorio 308.

Fantastisk beliggenhet

Beliggenheten er også svært god, for du bor nesten så sentralt som det er mulig; like ved hovedgaten Corso Vittorio Emanuele og midt mellom Peterskirken og Piazza Navona, slik at du kan spasere til det meste.

Gratis minibar

Corso Vittorio 308 byr på 5 varme og romslige rom. Det er forskjellige romtyper og alle er som minimum utstyrt med aircondition, satellitt-tv, gratis minibar, kaffe- og te-fasiliterer, samt safe. Baderommene har badekar eller dusj, hårføner, toalett og gratis toalettartikler.

Les mer om Corso Vittorio 308 B&B

Sjul teksten
 
 
search map