Hotell i Roma

Corso Vittorio 308 B&B

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Varme og gjestfrihet

Så snart du trår over dørstokken hos Corso Vittorio 308 vil du merke den oppriktige og varme gjestfriheten. Personalet er alle meget profesjonelle og glade for å kunne hjelpe deg med alt som kan gjøre ditt opphold enda bedre. Selv om utvalget av fasiliteter er begrenset er vi helt sikre på at du vil føle deg som hjemme her.

Frokost-bufféten byr på et stort utvalg av produkter, derav mange er hjemmelagde. Du kan nyte en kopp varm te eller kaffe og lese en god bok fra biblioteket i fellesstuen. Det er gratis Wi-Fi overalt på Corso Vittorio 308.

Fantastisk beliggenhet

Beliggenheten er også svært god, for du bor nesten så sentralt som det er mulig; like ved hovedgaten Corso Vittorio Emanuele og midt mellom Peterskirken og Piazza Navona, slik at du kan spasere til det meste.

Gratis minibar

Corso Vittorio 308 byr på 5 varme og romslige rom. Det er forskjellige romtyper og alle er som minimum utstyrt med aircondition, satellitt-tv, gratis minibar, kaffe- og te-fasiliterer, samt safe. Baderommene har badekar eller dusj, hårføner, toalett og gratis toalettartikler.

Les mer om Corso Vittorio 308 B&B

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Aurelia Residence

Roma, Lazio

Hotel Regno

Roma, Lazio

Hotel Arcangelo

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map