Hotell i Roma

Colonna Palace Hotel

Møtelokale Dobbeltrom Enkeltrom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Romas historiske sentrum er full av atmosfære, og alle byens største attraksjoner ligger rett utenfor hotellets dør. Som nærmeste nabo til Romas parlament på Piazza Montecitorio er omgivelsene majestetiske, og du kan nyte livet på Colonna Palaces deilige takterrasse på første rad til Italias politiske begivenheter.

Her kan du spasere til det meste

På Colonna Palace er det under 10 minutter å gå til Romas mest betydningsfulle attraksjoner, som Spansketrappen, Trevifontenen, Pantheon, Piazza Venezia og Piazza Navona, så mer sentralt blir det ikke. Den store shoppinggaten Via del Corso ligger rett utenfor døren, og de nærmeste metrostasjonene (Spagna og Barberini) er kun 10 minutters gange unna. Restaurantene og de hyggelige kaféene ligger tett i tett med et utvalg i alle prisklasser.

Gode fasiliteter

Når man bor på Hotel Colonna Palace er det like før man ønsker seg en regnværsdag, så man kan bli på hotellet og hygge seg i de herskapelige omgivelsene med en god bok og en varm kopp te. Hotellet har naturligvis resepsjon, heis, kafé, bar, salong/stue, frokostrestaurant på taket, takterrasse med boblebad, konferanserom, service for forretningsreisende, og mulighet for Wi-Fi, vaskeservice og parkering.

Sov trygt i vakre omgivelser

Hotellet har 100 rom i forskjellige kategorier som alle er pent innredet med aircondition, kabel/satelitt-tv, telefon, minibar, safe, eget bad med hårføner og Wi-Fi mot betaling.

Les om rommene på Colonna Palace Hotel

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Roma

search map