Feriebolig i Roma

Casa Titta Scarpetta bis

 
Casa Titta Scarpetta bis er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Titta Scarpetta bis er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I et lite smau midt i det folkelige kvarteret Trastevere i Roma ligger denne velmøblerte og smakfulle leiligheten i andre etasje. Her får dere det komfortabelt og trivelig etter begivenhetsrike dager på sightseeing.

Bli kjent med Den Evige Stad

Ta en rolig spasertur over Tiberen og nyt morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Returner til andre siden av elven og finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere, og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa Titta Scarpetta bis

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (andre etasje u/ heis)
- Leiligheten består av en stue med sofa, peis, dobbel sovesofa, et kjøkken, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, et bad med dusj og toalett i tillegg til et ekstra bad med badekar og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tv, varmeanlegg og mulighet for internettilgang.

Bestill deres hyggelige ferieleilighet

Gled dere til en uforglemmelig ferie i en av verdens vakreste byer med et opphold i Casa Titta Scarpetta bis. Kom tett på Romas folkeliv midt i den sjarmerende bydelen Trastevere. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map