Feriebolig i Roma

Casa Sanzio

 
Casa Sanzio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Sanzio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Sanzio ligger i andre etasje i et vakkert bygg med heis og dørvakt, og utsikt over kjente Piazza Trilussa. Her får dere et godt utgangspunkt for å utforske det folkelige strøket og resten av Romas historiske sentrum på andre siden av elven. Ingen kan påstå at dette er et stille strøk, men heldigvis er leiligheten utstyrt med termovinduer som minsker trafikklarmen og lydene fra det livlige nabolaget.

Femromsleilighet med 5/7 soveplasser (andre etasje m/ heis)
- Leiligheten er omtrent 130 m² stor og består av en dagligstue med sofasalong og piano, en freskodekorert spisestue, kjøkken (m/ frokostbord), et oppbevaringsrom/garderobe, et soverom med to enkeltsenger, et soverom fordelt på to plan med en dobbel sovesofa og en enkeltseng, et soverom med dobbeltseng, et bad med badekar og toalett, samt et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt oppvaskmaskin, vaskemaskin, mikrobølgeovn, tv, dvd-spiller og kaffemaskin.

Bestill deres romslige og unike ferieleilighet

Bo midt oppi det hele i en helt spesiell ferieleilighet. Slapp av i den romslige stuen og nyt herlige måltider sammen i den elegante og tradisjonelle spisestuen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Casa Sanzio

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Sanzio

Les personlige anmeldelser av Casa Sanzio som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Sanzio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Sanzio

Bedømmelse av Casa Sanzio

Les mer

Bedømmelse av Casa Sanzio

beliggenheten grei og sentralt. Litt mye støy fra en pub rett ved av leiligheten.
Dårlige madrasser i sengene
Ellers ok!

Les mer

Bedømmelse av Casa Sanzio

Les mer

Bedømmelse av Casa Sanzio

Les mer

Bedømmelse av Casa Sanzio

Les mer
 
search map