Feriebolig i Roma

Casa San Francesco a Ripa

 
Casa San Francesco a Ripa er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa San Francesco a Ripa er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I det folkelige nabolaget til Casa San Francesco a Ripa finner dere utallige spisesteder og innkjøpsmuligheter (ikke minst et gatemarked med alt fra frukt og grønt til kjøtt og sjømat), og selv om dere befinner dere vest for elva er det fortsatt korte avstander til flere av de kjente serverdighetene byen kan skryte av.

Nyt alt Roma har å by på

Få med dere soloppgangen fra en av Tiberens broer, før dere vandrer videre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant tilbake i rustikke Trastevere og la de italienske smakene overvelde dere.

Treromsleilighet til 4 + 2 personer (fjerde etasje u/ heis)
- Leiligheten ligger i fjerde etasje i et elegant bygg (uten heis), og består av en stor stue med spisebord og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og eget bad med badekar, et soverom med to enkeltsenger, et bad med dusj og et separat kjøkken (fire gassblusser, ovn og oppvaskemaskin). Leiligheten er utstyrt med tv, vhs- og dvd-spiller, stereoanlegg og vaskemaskin.

Bestill deres lyse og hjemmekoselige ferieleilighet

La nedtellingen til deres begivenhetsrike feriedager i Roma begynne. Bo i en innbydende leilighet midt i folkelige Trastevere med korte avstander til flere kjente serverdigheter og herlige spisesteder. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Casa San Francesco a Ripa

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa San Francesco a Ripa

Les personlige anmeldelser av Casa San Francesco a Ripa som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa San Francesco a Ripa. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Casa San Francesco a Ripa

Les mer

Bedømmelse av Casa San Francesco a Ripa

Les mer

Bedømmelse av Casa San Francesco a Ripa

Les mer

Bedømmelse av Casa San Francesco a Ripa

Les mer

Bedømmelse av Casa San Francesco a Ripa

Les mer

Bedømmelse av Casa San Francesco a Ripa

Les mer
 
search map