Feriebolig i Roma

Casa Piazza Navona

 
Casa Piazza Navona er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Piazza Navona er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Med Casa Piazza Navona bor dere ikke ved Piazza Navona...nei, her bor dere faktisk Piazza Navona, i 3. etasje med en fantastisk utsikt over hele plassen fra stuens vinduer (og fra to av soverommene).

Ikke bare er beliggenheten gull verdt, men her får dere en velholdt og presentabel leilighet med lekre møbler, flott parkettgulv og mye plass, selv når det bor 8 personer her, med på kjøpet. En pussig detalj er en sprekk i veggen som har en "glass segl" som indikerer at sprekken er trygg - en forholdsregel som bevaringsmyndighetene har pålagt.

Les mer om Casa Piazza Navona

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen mens dere kikker ut på Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere. Returner til den romslige leiligheten midt i sentrum og lad opp til nye eventyr.

Fireromsleilighet med 4/8 soveplasser (3. etasje med heis)
- Leiligheten er ca. 170 m² stor og består av en inngang med en stor stue og peis, et separat kjøkken (fire kokeplater, ovn, mikrobølgovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et gjennomgangsrom med sovesofa til to personer, et soverom med dobbeltseng og tilhørende bad med dusj og toalett, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, samt to bad, den ene med dusj den andre med badekar og begge med toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, oppvaskmaskin og vaskemaskin, i tillegg til hårføner, vannkoker, oppbevaringsskap, flatskjerm-tv i alle soverom, peis og brødrister.

Bestill deres romslige og sentrale ferieleilighet

Få plass til hele storfamilien i denne herlige leiligheten midt i hjertet av Roma. Bo på et av de mest kjente torgene i den italienske hovedstaden, og gjør dere klare for en uforglemmelig ferie langs de brosteinsbelagte gatene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map