Feriebolig i Roma

Casa Landone

 
Casa Landone er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Landone er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne store, velstelte leiligheten på hele 115 m² ligger et steinkast fra Piazza del Popolo, og det på rett side hvis du helst vil unngå å måtte tåle store horder med turister foran døren. Her er det bare å komme seg forbi plassen, og så er det som om alle turistene forsvinner.

Lys og karakteristisk leilighet

Leiligheten ligger i sjette etasje i en herskapelig bygning (med heis, heldigvis, men de siste 11 trinnene må du nok ta beina fatt), og er i god stand med parkettgulv og gipsdekorasjoner i taket. Leiligheten er utstyrt med aircondition, tv med DVD-spiller og vaskemaskin.

Les mer om Casa Landone

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (6. etasje med heis)
Leiligheten består av en entré, en stue med spiseområde og sovesofa til to personer, et separat kjøkken (oppvaskmaskin, fire kokeplater, komfyr, brødrister, vannkoker og kjøleskap), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, et bad med dusj, badekar og toalett, samt et gjestebad med toalett og håndvask. Fra kjøkkenet har du adgang til en deilig balkong med utsikt over Borgheseparken.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Landone

Les personlige anmeldelser av Casa Landone som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Landone. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Casa Landone

Godt plassert, sjarmerende og svært komfortable.

Vi ble møtt av en vennlige og hjelpsom vert og fant leiligheten, svært sjarmerende og romslig.

Les mer

Bedømmelse av Casa Landone

Les mer

Bedømmelse av Casa Landone

Les mer
 
search map