Feriebolig i Roma

Casa Innocenzo III

 
Casa Innocenzo III er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Innocenzo III er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Vi synes selv denne leiligheten er et funn både for barnefamilier og par på romantisk tur til Roma, for beliggenheten er supersentral (midt mellom Piazza Navona og Campo de' Fiori), prisen er beskjeden og leiligheten er godt vedlikeholdt av den koselige eieren som bor rett ved siden av. Takhøyden på badet er så som så, men stuen er virkelig et syn, med tradisjonell furuparkett og romerske takbjelker.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa Innocenzo III

Ettromsleilighet med 2/4 soveplasser - tredje etasje (u/ heis)
- Leiligheten består av en stor stue med dobbel sovesofa, dobbeltseng skjermet med en tradisjonell vev, høyt spisebord med fire stoler, et piano, to store vinduer mot gaten og en liten, men velfungerende kjøkkenkrok gjemt i et avlukke med fire gassblusser, kjøleskap og mikrobølgeovn. Den har også et bad boblebad og tilhørende dusj, toalett og bidet. Leiligheten er utstyrt med tv og Wi-Fi.

Bestill deres praktiske ferieleilighet midt i Roma

Se frem til spennende dager i Romas gater, og til å kunne returnere til denne sjamerende leiligheten midt i sentrum. Vi er overbeviste om at Casa Innocenzo kommer til å få seg en hærskare av stamgjester som returnerer år etter år. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Innocenzo III

Les personlige anmeldelser av Casa Innocenzo III som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Innocenzo III. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra Casa Innocenzo III

Bedømmelse av Casa Innocenzo III

Les mer

Bedømmelse av Casa Innocenzo III

Les mer

Bedømmelse av Casa Innocenzo III

Les mer

Bedømmelse av Casa Innocenzo III

Les mer

Bedømmelse av Casa Innocenzo III

Les mer

Bedømmelse av Casa Innocenzo III

Les mer
 
search map