Feriebolig i Roma

Casa Gregorio III

 
Casa Gregorio III er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Gregorio III er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I det rolige strøket mellom Trevifontenen og Quirinalhøyden ligger Casa Gregorio III, i fjerde etasje i en malerisk, gammel bygning. Den smakfulle og lekkert møblerte leiligheten er lys og romslig, og preget av en fusjon av moderne og tradisjonelt. Her finner dere romerske takbjelker og flott parkett, samt Wi-Fi, satelitt-tv og dvd-spiller.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa Gregorio III

Fireromsleilighet med 6/8 soveplasser (tredje etasje m/ heis)
- Leiligeten er omtrent 150 m² stor og består av en entré, en stor stue med spisebord og sofas along (én av sofaene er en dobbel sovesofa), et separat kjøkken (fem gassblusser, ovn, mikrobølgeovn, oppvaskemaskin og stort kjøleskap med frys), et soverom (m/ aircondition) med dobbeltseng og eget bad med dusj og toalett, et soverom (m/ aircondition) med dobbeltseng og eget bad med badekar og toalett, samt et mindre soverom (u/ aircondition) med to enkeltsenger og eget bad med dusj og toalett.

Bestill deres romslige ferieleilighet midt i Roma

Slapp av i stilfulle og innbydende omgivelser i hjertet av Den Evige Stad, og få god plass til hele familien eller vennegjengen i Casa Gregorio III. Returner til den lyse og elegante leiligheten etter spennende dager i Roma. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map