Anmeldelser fra Casa Giulia Lux

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Casa Giulia Lux

Les personlige anmeldelser av Casa Giulia Lux som ligger i Roma. Anmeldelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Giulia Lux. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode April 2008
Antall reisende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Elisabeth og rejsefællerne fra Stavanger i Norge boede på Casa Giulia Lux i Rom fra d. 27. april til d. 1. maj 2007.

Vi er alle fantastisk godt fornøyd med vårt opphold i Roma.

Leiligheten var fantastisk, beliggenheten kunne ikke vært bedre. Vi leier gjerne denne leiligheten igjen og har allerede anbefalt den til våre venner og bekjente. Det er lite vann ( nesten ingenting) i to av dusjene, det er det eneste å utsette. Vi overlever imidlertid det siden alt det andre er så positivt.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode April 2007
Antall reisende 6 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2005
Antall reisende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av ferieboligene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Populært i Roma

search map