Feriebolig i Roma

Casa Giulia Lux

 
Casa Giulia Lux er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Giulia Lux er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Giulia tilbyr en flott feriebolig i en avslappet parallellgate til elva Tiberen, og kort avstand til berømte og livlige Campo de' Fiori - begge er kun 500-700 meter unna.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på livlige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i de elegante butikkene utenfor leiligheten, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av Tiberen og la de italienske smakene overvelde dere.

Fireromsleilighet med 5/7 soveplasser (3 etg):
- Denne store, lyse leiligheten befinner seg i tredje etasje i en bygning med heis, og består av en spisestue, en dagligstue, et stort kontor med sovesofa (passer best til barn), to soverom med dobbeltsenger, et soverom med en enkeltseng, tre bad og et stort kjøkken. Leiligheten er utstyrt med Wi-Fi, tv, stereoanlegg, oppvaskemaskin og vaskemaskin. Det er plass til max 6 voksne personer i leiligheten da sovesofaen passer til to barn, men kun én voksen.

Les mer om Casa Giulia Lux

Bestill deres romslige ferieleilighet midt i Roma

Se frem til spennende dager i Den Evige Stad, og til å kunne stikke innom den sentrale leiligheten når dere måtte ønske det. Få plass til hele familien og nyt kvalitetstid sammen både i leiligheten og ellers i Roma. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Giulia Lux

Les personlige anmeldelser av Casa Giulia Lux som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Giulia Lux. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Casa Giulia Lux

Les mer

Elisabeth og rejsefællerne fra Stavanger i Norge boede på Casa Giulia Lux i Rom fra d. 27. april til d. 1. maj 2007.

Vi er alle fantastisk godt fornøyd med vårt opphold i Roma.

Leiligheten var fantastisk, beliggenheten kunne ikke vært bedre. Vi leier gjerne denne leiligheten igjen og har allerede anbefalt den til våre venner og bekjente. Det er lite vann ( nesten ingenting) i to av dusjene, det er det eneste å utsette. Vi overlever imidlertid det siden alt det andre er så positivt.

Les mer

Bedømmelse av Casa Giulia Lux

Les mer

Bedømmelse av Casa Giulia Lux

Les mer
 
search map