Feriebolig i Roma

Casa Giubbonari

Leilighet 4 Leilighet 5 Leilighet 1 Leilighet 3 Leilighet 6
 
Casa Giubbonari er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Giubbonari er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Ciubbonari består av totalt 5 leiligheter som hver er på 90 m² fordelt mellom 2., 3. og 4. etasje (m/ heis). På toppen av bygningen finner dere leiligheten Terrazza Giubbonari. Alle leilighetene har samme eier, som har lagt stor vekt på en hyggelig, klassisk og komfortabel innredning. De 5 leilighetene i Casa Giubbonari har samme grunnplan, og sånn sett er det kun møblene som er forskjellige. Alle leilighetene har aircondition og trådløst nettverk.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori kun to minutters gange unna, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Gå de 5 minuttene bort til Lago Argentina der utallige bussruter kan frakte dere til forskjellige deler av Roma. Hopp på trikk nr. 8 til Stazione Trastevere, finn en sjarmerende restaurant i den rustikke bydelen på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa Giubbonari

Bestill deres sentrale og trivelige ferieleilighet


Se frem til spennende dager i den italienske hovedstaden, og returner til deres svale leilighet midt i sentrum for å hvile beina og legge fra dere shopping-posene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leilighetene på Casa Giubbonari

Treromsleilighet Casa Giubbonari 3 med 4/6 soveplasser (tredje etasje)

Treromsleilighet nr. 3 ligger i andre etasje og består av en entré med garderobeskap, en stor stue med sovesofa, et spisebord og en kjøkkenkrok (to elektriske plater, ovn, mikrobølgovn og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, samt to bad med henholdsvis dusj og badekar, hårføner og toalett. Leiligheten er i tillegg utstyrt med aircondition.

Treromsleilighet Casa Giubbonari 5 med 4/6 soveplasser

Treromsleilighet nr. 5 ligger i fjerde etasje og består av en entré med garderobeskap, en stor stue med sovesofa, et spisebord og en kjøkkenkrok (to elektriske plater, ovn, mikrobølgovn og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, samt to bad med henholdsvis dusj og badekar, hårføner og toalett. Leiligheten er i tillegg utstyrt med aircondition.

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Populært i Roma

search map