Feriebolig i Roma

Casa Giubbonari

Leilighet 4 Leilighet 5 Leilighet 1 Leilighet 3 Leilighet 6
 
Casa Giubbonari er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Giubbonari er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Ciubbonari består av totalt 5 leiligheter som hver er på 90 m² fordelt mellom 2., 3. og 4. etasje (m/ heis). På toppen av bygningen finner dere leiligheten Terrazza Giubbonari. Alle leilighetene har samme eier, som har lagt stor vekt på en hyggelig, klassisk og komfortabel innredning. De 5 leilighetene i Casa Giubbonari har samme grunnplan, og sånn sett er det kun møblene som er forskjellige. Alle leilighetene har aircondition og trådløst nettverk.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori kun to minutters gange unna, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Gå de 5 minuttene bort til Lago Argentina der utallige bussruter kan frakte dere til forskjellige deler av Roma. Hopp på trikk nr. 8 til Stazione Trastevere, finn en sjarmerende restaurant i den rustikke bydelen på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa Giubbonari

Bestill deres sentrale og trivelige ferieleilighet


Se frem til spennende dager i den italienske hovedstaden, og returner til deres svale leilighet midt i sentrum for å hvile beina og legge fra dere shopping-posene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leilighetene på Casa Giubbonari

Treromsleilighet Casa Giubbonari 3 med 4/6 soveplasser (tredje etasje)

Treromsleilighet nr. 3 ligger i andre etasje og består av en entré med garderobeskap, en stor stue med sovesofa, et spisebord og en kjøkkenkrok (to elektriske plater, ovn, mikrobølgovn og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, samt to bad med henholdsvis dusj og badekar, hårføner og toalett. Leiligheten er i tillegg utstyrt med aircondition.

Treromsleilighet Casa Giubbonari 5 med 4/6 soveplasser

Treromsleilighet nr. 5 ligger i fjerde etasje og består av en entré med garderobeskap, en stor stue med sovesofa, et spisebord og en kjøkkenkrok (to elektriske plater, ovn, mikrobølgovn og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, samt to bad med henholdsvis dusj og badekar, hårføner og toalett. Leiligheten er i tillegg utstyrt med aircondition.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Giubbonari

Les personlige anmeldelser av Casa Giubbonari som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Giubbonari. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Casa Giubbonari

Les mer

Trude og veninder fra Oslo boede på Casa Giubbonari i Rom fra d. 27. til d. 30. maj 2011.

Vår tur til Roma (27-30 mai) ble en ubetinget suksess. Selv var jeg overhodet ikke involvert i planleggingen, og det ble derfor ekstra spennende å se hva som ventet oss.
Etter å ha landet i Roma ringte vi vår kontakt Mario og informerte om tidspunkt for når vi forventet ankomst ved leiligheten. Han stod og ventet på oss da vi kom, og viste oss opp i leiligheten. Her informerte han om, og gav grundig opplæring i bruk av air-condition, tv, søppelsortering, oppvaskmaskin mm.
Vi var 5 stk. og hadde leid en leilighet med 2 bad og 2 soverom, den femte av oss sov på sovesofa i stua. Leiligheten var stor og fin, vi har absolutt ikke noe å utsette på denne, foruten at det var dårlig vanntrykk i dusjene, men dette gjelder kanskje de fleste husene i området. Det var stille og rolig om natten, og vi sov godt.
Casa Giubbonari ligger utrolig flott plassert i Via Giubbonari som er en koselig liten gate med fine butikker og små kafeer, og ender i et veldig flott torg; Campo de Fiori. Dette torget er en flott markedsplass for grønnsaker, ost, kjøtt, krydder mm. på dagtid, og om ettermiddagen og kvelden trekker mange til de omkringliggende restaurantene for en god middag. Anbefales!
Fra Casa Giubbonari er man innenfor gangavstand til Colosseum ,Forum, Pantheon, Parlamentet, Peterskirken og Vatikanet, for å nevne noen attraksjoner.
Vi var alle enige om at dette var et perfekt valg av leilighet, både pga standard på leiligheten, men ikke minst pga beliggenhet. Anbefales varmt til andre Roma-reisende.

Les mer

Jørn Andre og rejsefælle fra Nøtterøy i Norge boede på Casa Giubbonari i Rom fra d. 23. til d. 27. februar 2010.

Vi fikk noen fine dager i Roma. Leiligheten var helt ok, litt fuktig i rommene. Beligenheten var kjempe bra. Det ble et vellykket opphold for oss.

Les mer

Inger og fire veninder fra Skien i Norge boede på Casa Giubbonari i Rom fra d. 22. til d. 27. maj 2009.

Det er bare en ting å si om Roma: Fantastisk!!
Vi er alle fem meget fornøyde med byen, oppholdet, leiligheten som var alle tiders, og ikke minst område der den ligger. Kort veg til Campo de Fiori m/det fantastiske torget og alle ute restaurantene.
En av oss fem damer, Trine Lise, har vært i Roma mange ganger og hun tok oss med på kryss og tvers. Man kan nevne både det ene og det andre av severdigheter, men alle har det til felles at det er ubeskrivelig flott. Man kan nesten ikke tro hva man ser. Kommer mer enn gjerne tilbake.

Vi takker for et kjempefint opphold. Mange hilsner fra fem fornøyde damer fra Porsgrunn i Norge

Les mer

Bedømmelse av Casa Giubbonari

Les mer

Bedømmelse av Casa Giubbonari

Les mer
 
search map