Feriebolig i Roma

Casa Giubbonari Pietro

 
Casa Giubbonari Pietro er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Giubbonari Pietro er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I fjerde etasje av det historiske bygget (m/ heis) fra middelalderen ligger denne praktiske og lyse ferieleiligheten som kombinerer byggets historie med moderne komfort på en stilfull måte.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori rett rundt hjørnet, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa Giubbonari Pietro

Toromsleilighet med 2 + 1 soveplasser (fjerde etasje med heis)
- Leiligheten består av en stue med enkel sovesofa, fullt utrustet kjøkken (m/ oppvaskmaskin, , et soverom med dobbbeltseng og peis, og et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, varmeanlegg, flatskjermstv, dvd-spiller med et lite utvalg av dvd-er, stereoanlegg, vaskemaskin og kaffemaskin, samt en trivelig liten balkong vendt ut mot en rolig bygård. Alle vinduene er DG (double glazed) og holder for det meste gatestøyen ute.

Bestill deres sentrale og moderne ferieleilighet

Se frem til begivenhetsrike dager i hovedstaden, og stikk innom den supersentrale leiligheten når dere måtte ønske det, enten det er for å legge fra dere noen shoppingposer eller bare ta en pust i bakken. Få det behagelig i de moderne, men samtidig tradisjonelle omgivelsene i Casa Giubbonari Pietro. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

search map