Feriebolig i Roma

Casa Giubbonari Pietro

 
Casa Giubbonari Pietro er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Giubbonari Pietro er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I fjerde etasje av det historiske bygget (m/ heis) fra middelalderen ligger denne praktiske og lyse ferieleiligheten som kombinerer byggets historie med moderne komfort på en stilfull måte.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori rett rundt hjørnet, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa Giubbonari Pietro

Toromsleilighet med 2 + 1 soveplasser (fjerde etasje med heis)
- Leiligheten består av en stue med enkel sovesofa, fullt utrustet kjøkken (m/ oppvaskmaskin, , et soverom med dobbbeltseng og peis, og et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, varmeanlegg, flatskjermstv, dvd-spiller med et lite utvalg av dvd-er, stereoanlegg, vaskemaskin og kaffemaskin, samt en trivelig liten balkong vendt ut mot en rolig bygård. Alle vinduene er DG (double glazed) og holder for det meste gatestøyen ute.

Bestill deres sentrale og moderne ferieleilighet

Se frem til begivenhetsrike dager i hovedstaden, og stikk innom den supersentrale leiligheten når dere måtte ønske det, enten det er for å legge fra dere noen shoppingposer eller bare ta en pust i bakken. Få det behagelig i de moderne, men samtidig tradisjonelle omgivelsene i Casa Giubbonari Pietro. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Giubbonari Pietro

Les personlige anmeldelser av Casa Giubbonari Pietro som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Giubbonari Pietro. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Casa Giubbonari Pietro

Jul og nyttår i Roma

Vi har nok en gang tilbrakt julen og nyttår i Roma, også i år har vi hatt en god ferie. Det var flott å komme tilbake til den samme leiligheten som vi føler oss virkelig komfortabel i. Vi har hygget oss på de mange restaurantene i området, men har også handlet i de små lokale butikker og spist hjemme. Det er deilig å ha god tid til å komme seg rundt i byen.

Les mer

Jul og nyttår i Roma

Vi har tilbragt 14 dager i Roma i forbindelse med jul og nyttår. Det er en annerledes opplevelse å tilbringe så mange dager i en storby. Du får tid til å bevege deg rundt i de forskjellige områdene og oppleve romernes hverdag. Siden vi har bodd i leilighet har vi handlet mat hos de lokale kjøpmennene, på markedene, hos slakterne, fiskehandlerne og bakerne.
Vi har vært på julemesse, og hørt Paven tale 1. juledag på Petersplassen. Vi har gått mye og sett masse.

Les mer

Bedømmelse av Casa Giubbonari Pietro

Les mer

Kari og hendes veninde fra Oslo boede på Casa Giubbonari Sussi i Rom fra d. 19. til d. 24. april 2009.

Leiligheten er meget bra, alt man trenger og koselig innredet !

Et tips: Vi var to venninner på tur, en brukte sofaen den andre dobbeltsengen, men ellers, hvis man er flere, det er jo plass til 4 personer, så derfor, dere burde ha
to separate dyner til hver seng, ikke en dobbel på både sofaen og dobbeltsengen. Det er ikke bestandig at det er kjærestepar eller ektepar som reiser :)

Ellers, litt for lite kaffekrus, kun til 3 stk, burde vel være til 4, eller flere ?

Beliggenheten er fin, stille og rolig, men lite utsyn. Jeg har nemlig vært 15 ganger i Roma nå, reiser 2-3 ganger i året, vanligvis har jeg bodd rett på Campo dei Fiori og er vant til å se rett ut på piazzaen, dessverre er ikke den leiligheten tilgjengelig mer.

Les mer

Bedømmelse av Casa Giubbonari Pietro

Les mer

Bedømmelse av Casa Giubbonari Pietro

Les mer
 
search map