Feriebolig i Roma

Casa Giubbonari Lotus

 
Casa Giubbonari Lotus er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Giubbonari Lotus er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Giubbonari Lotus ble totalrenovert og pusset opp i 2010, så nå fremstår den som en sjarmerende kombinasjon av historiske rammer og moderne innredning. Med det tradisjonelle romerske taket som vokter over den knallrøde kjøkkenkroken representerer leiligheten Roma - en perfekt kombinasjon av nytt og gammelt.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen rett rundt hjørnet på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa Giubbonari Lotus

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser (tredje etasje m/ heis)
- Leiligheten er 55 m² stor og består av en entré, en stue med kjøkkenkrok (to kokeplater, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin, kjøleskap og oppvaskmaskin) og sovesofa, et bad med badekar og toalett, samt et soverom med dobbeltseng. Leiligheten har i tillegg en small balkong med et lite bord og to stoler vendt ut mot bygården.

Bestill deres unike ferieleilighet

Gjør denne flotte leiligheten til deres hjem i de dagene dere er i Roma, og forelsk dere i fusjonen av tradisjonell dekor og moderne komfort. Få det meste ut av Den Evige Stad med en supersentral beliggenhet, og slapp godt av i trivelige Casa Giubbonari Lotus når de begivenhetsrike dagene er omme. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Giubbonari Lotus

Les personlige anmeldelser av Casa Giubbonari Lotus som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Giubbonari Lotus. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Giubbonari Lotus

Vakker beliggenhet i sentrum av Roma

Du går rett inn i bylivet med butikker, fine restauranter og liv.
Bro til Trastevere i nærheten og buss til alle steder i nærheten.
Leiligheten oppfyller vårt behov for å ha et sted å bo og slappe av.
Selv om leiligheten ligger midt i sentrum av byen, er det helt stille.
Balkongen er god for utendørs røyking, men ligger ut mot en stygg liten lukket gård.

Les mer

To deilige uker

Etter mange deilige ferier i Casa Capellari var vi veldig spente på hvordan vår "nye" leilighet i Casa Giubbonari Lotus ville være.
Vi hadde ringt fra flyplassen som avtalt, og da vi kom til leiligheten stod gatedøren heldigvis åpen så vi kunne komme inn og ta heisen (!) opp til tredje etasje. Her møtte vi for første gang den meget vennlige rengjøringsdamen som låste oss inn i leiligheten.
For en leilighet! Stor kombinert kjøkken og stue, stort soverom med en kanskje litt for lav seng til gamle mennesker, en liten gang med garderobe og vaskemaskin og til slutt et stort bad med to vasker og badekar. Glemte jeg å si at det også var oppvaskmaskin? Men vi brukte verken badekar, vaskemaskin eller oppvaskmaskin.
Litt senere kom Hassan og hjalp oss med å få installert PCen, gav oss gode råd og viste oss den fine veiledningen som tilhørte leiligheten. Gjennomført profesjonelt.
Da vi dagen etter kom hjem til leiligheten var ikke bare sengen oppredd, men lakenet var byttet ut med en dyne, og midt på spisebordet stod en halv flaske musserende vin.
Vi hadde bestilt rengjøring til avreisedagen, men det var allerede tydelig ryddet opp det vi mente vi selv kunne klare, men hyggelig var det.
Det er vel ikke nødvendig å si at da vi hadde vært der en uke var sengetøyet skiftet og rene håndklær lagt frem.
Alt i alt hadde vi fått en herlig base for vår to-ukers ferie i Roma.
Hva fikk vi tiden til å gå med?
Når man som jeg har vært nesten 40 ganger i denne deilige byen, og for min kones vedkommende vært der over 25 ganger, har man liksom sett alle "havfruene"/"sinnataggene". Vi fant noen fine utstillinger, var på vår vanlige tur ut til havet ved Anzio. Det kan anbefales hvis man vil se annet enn selve Roma. En av dagene fikk jeg oppfylt en gammel drøm. Vi tok toget til Monte Cassino. Det var en fantastisk opplevelse og vi var enige om at det neppe blir siste gangen vi tar den turen.
Men en enkelt "havfrue" skulle vi få med oss. Palatinhøyden. For mange år siden var vi så heldige at en arbeidskar åpnet Livias hus for oss. Siden har vi forgjeves reist dit for å se om det var åpnet.
I år var det åpnet, men man må bestille billett hjemmefra for å komme inn. Det blir garantert et besøk der neste gang vi reiser ned dit. Det å gå på disse stedene der spennende begivenheter i verdenshistorien har funnet sted er utrolig spennende.
I tillegg til denne opplevelsen var vi også i diverse basilikaer, derav Laterankirken tar mer og mer over den interessen vi hittil har hatt for S. Pietro (St. Peterskirken).
Santa Maria Maggiore er også alltid verdt et besøk.
Vi gleder oss allerede til samme tid neste år da vi håper å kunne leie denne deilige leiligheten igjen.
Vi har et par praktiske opplysninger: Bakeren bor rett rundt hjørnet til venstre når man går ut gatedøren og opp den første gaten. Supermarkedet ligger i neste gate.
Blant flere kan vi anbefale to restauranter. Den ene er "Sams Bar" på Campo di Fiori. Fin mat til rimelige priser. Den andre er "Tucci" på Piazza Navona. Her gjelder det samme med hensyn til mat og priser, i tillegg til en morsom, sjarmerende og meget profesjonell betjening.

Med vennlig hilsen
Birgit og Poul Bernth

Les mer
 
search map