Feriebolig i Roma

Casa Giubbonari Lotus

 
Casa Giubbonari Lotus er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Giubbonari Lotus er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Giubbonari Lotus ble totalrenovert og pusset opp i 2010, så nå fremstår den som en sjarmerende kombinasjon av historiske rammer og moderne innredning. Med det tradisjonelle romerske taket som vokter over den knallrøde kjøkkenkroken representerer leiligheten Roma - en perfekt kombinasjon av nytt og gammelt.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen rett rundt hjørnet på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa Giubbonari Lotus

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser (tredje etasje m/ heis)
- Leiligheten er 55 m² stor og består av en entré, en stue med kjøkkenkrok (to kokeplater, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin, kjøleskap og oppvaskmaskin) og sovesofa, et bad med badekar og toalett, samt et soverom med dobbeltseng. Leiligheten har i tillegg en small balkong med et lite bord og to stoler vendt ut mot bygården.

Bestill deres unike ferieleilighet

Gjør denne flotte leiligheten til deres hjem i de dagene dere er i Roma, og forelsk dere i fusjonen av tradisjonell dekor og moderne komfort. Få det meste ut av Den Evige Stad med en supersentral beliggenhet, og slapp godt av i trivelige Casa Giubbonari Lotus når de begivenhetsrike dagene er omme. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map