Anmeldelser av Casa Elisabetta

 
Casa Elisabetta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Elisabetta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Casa Elisabetta

Les personlige anmeldelser av Casa Elisabetta som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Elisabetta. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Casa Elisabetta

Leiligheten i seg selv var spennende og beliggenheten; midt mellom Colosseum og Vatikanet er perfekt. Jeg vil imidlertid fraråde ankomst hit etter kl.20. Vår flight var forsinket, og da vi ankom ca halv to på natten var gatene rundt fylt av festende mennesker og det føltes som å være i lugubre bakgater. Skremmende, spesielt for vår sønn på 11, og det faktum at taxien ikke kunne kjøre oss helt fram og vi dermed måtte lete og spørre oss for til vi fant riktig dør, var ikke greit. På dag og ettermiddag var det derimot svært hyggelig i de samme smugene, og vi spiste på nærliggende restauranter begge kveldene vi var i Roma, noe som selvfølgelig rettet opp førsteinntrykket kraftig. Alt i alt var vi fornøyde, men jeg anbefaler tidlig ankomst, i allefall deresom det er barn med i reisefølget.

In-Italias kommentarer

Taxier må køre praktisk taget overalt hele Rom, så det må have været en uvillig taxichauffør, som ikke gad at køre det sidste stykke. Dette skyldes sikkert, at der under alle omstændigheder er fast pris fra lufthavnen til hvilket som helst sted i centrum, så når chaufførerne står over for ikke stedkendte, kommer de til tider med denne slags gode historier.

Casa Elisabetta
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Casa Elisabetta
Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (3. etasje uten heis)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2013
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn

Bedømmelse av Casa Elisabetta

Casa Elisabetta
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Casa Elisabetta
Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (3. etasje uten heis)
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode November 2013
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map