Feriebolig i Roma

Casa Elisabetta

 
Casa Elisabetta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Elisabetta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Elisabetta er et lunt hjem som kan fremkalle julestemning året rundt. Tre inn i entréen som deles med den skjønne eieren som bor rett ved siden av - og som stiller kjapt opp om det mot formodning skulle dukke opp et problem. Her bor dere midt i en av de travleste restaurantgaten i Trastevere, så dere kan velge fritt blant all mulige slags handlemuligheter og spisesteder av høy kvalitet, men det betyr også at dere til tider kan komme til å trenge å stenge ute nattelarmen ved å lukke vinduene. Heldigvis har leiligheten aircondition.

Nyt alt Roma har å by på

Ta turen bort til en av broene over Tiberen og beundre soloppgangen derfra, før dere inntar morgenkaffen blant folkelivet på Campo de' Fiore. Vandre deretter bort til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant rett utenfor stuedøren i Trastevere og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa Elisabetta

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (tredje etasje u/ heis)
- Leiligheten består av en entré, en stue med kjøkkenkrok (to kokeplater, miniovn, brødrister, vannkoker, kjøleskap med frys og vaskemaskin med innebygget tørketrommel) og et bad med toalett og dusj. Over stuen og entréen ligger det en romslig hems med dobbeltseng og et hjørne med to enkeltsenger/ottomaner. Leiligheten er utstyrt med aircondition og Wi-Fi, og er dekorert med antikke møbler, bøker og smakfulle detaljer.

Bestill deres unike ferieleilighet i Trastevere

Se frem til spennende dager i Roma og å kunne returnere til denne sjarmerende og lune ferieleiligheten i Trastevere. Med en så sentral beliggenhet og trivelige omgivelser får dere et uforglemmelig opphold i Casa Elisabetta. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Elisabetta

Les personlige anmeldelser av Casa Elisabetta som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Elisabetta. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Elisabetta

Casa Elisabetta

Leiligheten i seg selv var spennende og beliggenheten; midt mellom Colosseum og Vatikanet er perfekt. Jeg vil imidlertid fraråde ankomst hit etter kl.20. Vår flight var forsinket, og da vi ankom ca halv to på natten var gatene rundt fylt av festende mennesker og det føltes som å være i lugubre bakgater. Skremmende, spesielt for vår sønn på 11, og det faktum at taxien ikke kunne kjøre oss helt fram og vi dermed måtte lete og spørre oss for til vi fant riktig dør, var ikke greit. På dag og ettermiddag var det derimot svært hyggelig i de samme smugene, og vi spiste på nærliggende restauranter begge kveldene vi var i Roma, noe som selvfølgelig rettet opp førsteinntrykket kraftig. Alt i alt var vi fornøyde, men jeg anbefaler tidlig ankomst, i allefall deresom det er barn med i reisefølget.

Les mer

Bedømmelse av Casa Elisabetta

Les mer
 
search map