Feriebolig i Roma

Casa della Scala

 
Casa della Scala er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa della Scala er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I Trastevere bor dere nært de kjente serverdighetene, og i et nabolag som skiller seg ut fra resten av Roma med sin lokalpatriotisme og de utallige restaurantene og kaféene som myldrer av liv til alle døgnets tider. Det er et fargerikt og hyggelig strøk, og midt oppi det hele finner dere Casa della Scala. Leiligheten inneholder mange personlige gjenstander og det er lett føle seg som hjemme her.

Nyt alt Roma has å by på

Ta morgenkaffen på en kafé utenfor stuedøren, før dere vandrer over Tiberen-elva, gjennom markedet på Campo de' Fiori til Piazza Navona, der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant tilbake i rustikke Trastevere og la de italienske smakene overvelde dere.

Toromsleilighet med 2 + 1 soveplasser (andre etasje m/ heis)
- Leiligheten er omtrent 50 m² stor og består av en stue med behagelige møbler og spiseområde samt, på et forhøyet plan, en enkeltseng, et kjøkken, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Den er utstyrt med aircondition, oppvaskemaskin, vaskemaskin, tv, dvd-spiller, stereoanlegg, varmeanlegg og muligheter for internettilgang.

Les mer om Casa della Scala

Bestill deres hjemmekoselige ferieleilighet i Trastevere


Se frem til spennende dager i en av verdens flotteste byer, med et opphold i det mer folkelige nabolaget av hovedstaden. Slapp av i en trivelig og karakteristisk leilighet med god tilgang til alt dere måtte trenge. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map